Miért nincs szülés után 7 hónappal még mindig szex?

Nem tudni a kérdésből hogy te vagy férjed nem kívánja a szexet...???
Én egy hónapja szültem a másodikat,de most még a kimerültség miatt,napi munka 2 gyerek,és az állandó kelések etetés lefáraszt,úgyhogy most még a hátam közepére sem kívánom a dolgot a nap végén....mondjuk amúgy sem vagyok olyan nagy étkű e téren heti 3 mondjuk....Nem tudom szoptatsz e még de nagyon sokan köztük én is mondják érzik úgy hogy nem kívánják szoptatás alatt,lehet nálad is ez van..

nem feltétlenül érdekelt a kérdező, egyszerűen csak érdekli. Mi 5 hét után voltunk először együtt, ebből 2 hetet teljesen külön aludtunk egymástól (kórházban, utána anyukáméknál). Én sem vagyok egy kimondott szexmániás, de nőnek és nem tejcsarnoknak érzem magam tőle.
Kérdésedre válaszolva én úgy látom (tapasztalat és az itt olvasottak alapján), hogy az okai:
1. Szoptatással csökken a libidó és a nő este egyszerűen csak alvásra vágyik, nem szexre (nekem is volt ilyen periódusom, pedig terhes sem voltam, csak rengeteget dolgoztam)
2. A férfi nem kezdeményez, mert sorozatos elutasítások után azt gondolja magában, hogy majd szól a nő, ha valamit akar.
3. Nem kezdeményez a férfi, mert nem leskelődik bele a nő bugyijába minden nap, hogy tart-e még a tisztulásos vérzés, vagy sem, hanem megvárná, míg az szól
4. Nem kezdeményez a nő, mert a szoptatás és a kialvatlanság miatt jólesne neki, de ereje nincs kezdeményezni. Amolyan „jó volna, ha lenne, csak én ne kell tegyek hozzá semmit”-hozzáállás (ezt is ismerem, bár akkor sem voltam terhes, csak fáradt)
4. Nem kezdeményez a nő, mert „elvárja”, hogy a férje, ha már egész nap nincs itthon, nem segít a gyerek ellátásában egész nap, este élessze fel a kihűlőben lévő tüzet.
Az utolsó 4 esetében aztán úgy telik el nap nap után, hogy gondolnak rá, de egyik sem tesz érte, és MINDÍG A KEZDET A LEGNEHEZEBB.
És szerintem hülyeség leülni és megbeszélni, ahogyan itt sokan írják. A szexről nem lehet beszélni, azt csinálni kell. Írtam már ide tanácsként párszor, hogy aki az okosabb (Okos enged, szamár szenved alapon), az erőt vesz magán és kezdeményez, mert ha pucérra levetkőzöl, vagy elkezded simogatni a párod szerszámát, lenyelem a kalapomat, ha azt fogja mondani, hogy fejezd be! És tudom, hogy elég a közhelyekből, csak még egyet lövök el: EVÉS KÖZBEN JÖN MEG AZ ÉTVÁGY.
nem megbántani akartam senkit, csak leírtam, hogy látom én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!