Mit tennél, ha tudnád, a nővér lopott?
Elég kellemetlen a helyzet. Egy szakrendelőben voltunk vizsgálaton. Nagyon sírt a kisfiam és láttam, hogy eldobja a játékát, a nővér pedig felvette. Csak nem adta vissza, egy polcra tette. Engem vizsgáltak közben, de láttam. Amikor kijöttünk a rendelőből teljesen megfeledkeztem a játékról, mert közben az orvossal kellett beszélnem. Itthonról viszont felhívtam a rendelőt, hogy visszamennénk érte, de váltig állította a nővér, hogy ott nem hagytuk. Pedig 100%-ig biztos vagyok benne, hogy ottmaradt, nem adta vissza. Nagyon dühös vagyok, hogy a nővér hülyére vesz, nem tudom, kinek szánja a játékot, de ez óriási csalódás.
Szerintetek mit tudnék még csinálni?
Amúgy egy néhány ezer forintos plüss állatkáról van szó.
Gondolom ő meg téged szid. Ha nem hajoltál le a játékért, egyáltalán nem foglalkoztál vele, azért joggal gondolta, hogy nem a tiétek, és rakta vissza a helyére.
Ez nem lopás, mit kell volna csinálnia, hagyta volna a földön, -de akkor miért nem szóltál neki, nővérke hagyja csak ott. Vagy ácsorognia míg méltoztatól elvenni a játékodat?
Ha néhány ezer forintos plüss, vegyél másikat, vagy ha ennyire fontos, menjél vissza, keresd meg a polcon, köszönd meg a nővérnek, hogy feltette oda-egy doboz desszert kíséretében.
Hogy lehet ennyire rosszindulatú néhány "nő"? Te jó ég, hihetetlen, milyen gyűlölet árad egyesekből, félelmetes.
Mi nem érthető azon, hogy ez egy felnőtt rendelőben történt? Hogy a kisfiam eldobta a játékát, amíg engem vizsgáltak, nem tudtam odamenni, felvenni hahóóó! A nővér nem visszaadta a játékot, hanem elrakta ott a rendelőn belül. Ezért hívtam fel, hogy bemennénk érte, ha még tart a rendelés, de letagadta, amit láttam!
Akkor miért is én vagyok a hibás?? Mert szetetném visszakérni, ami a miénk?
Tényleg, menjetek már a jó fenébe ezzel a dagadtozós válaszokkal, nevetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!