Jelenleg a 37. leggyakrabban adott fiú név. Tavaly 380 baba kapta.
2019. márc. 25. 17:22
2/10 anonim válasza:
Mi kisfiunkat is így hívják. Nem gyakori, én is valahogy úgy emlékszem h 40. Leggyakoribb kb tehát nem igazán, sőt a kórházban is mondták mikor adtam a nevet, hogy milyen ritkán adják ott kisfiuknak ezt a nevet, milyen jó hogy nem egy újabb Benett vagy Noel :)
Ja és 26 éves vagyok, de a környezetemben sem ismerek mas Kornélt, sem a korosztályomban, sem ismerősök gyerekeinél. :)
2019. márc. 25. 17:26
3/10 anonim válasza:
Elég felkapott divatnév lett mostanában, bár én a 35-40-es korosztályban is többet ismerek.
2019. márc. 25. 17:28
4/10 anonim válasza:
Az Erik például sokkal hátrébb van a listán, de mióta megszületett a kisfiam folyton ilyen nevű emberekbe botlom. Felnőttbe, gyerekbe egyaránt. Előtte meg egy embert ismertem csak :D
Kornélt egy kisfiút ismerek, nem túl gyakori, de jó és vállalható név.
2019. márc. 25. 17:30
5/10 anonim válasza:
Nem annyira gyakori, én kettőt ismerek. Nekem nagyon tetszik.
2019. márc. 25. 17:35
6/10 anonim válasza:
Mi is ezt a nevet adtuk volna, de kislányunk lesz. Szerintem nem gyakori, én mostanság csupa Noeleket meg Beniket látok mindenhol :D Egyébként nekem csak egy Kornél nevű ismerősöm van, ő a 30as éveiben jár.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!