A Dimitri mennyire gyakori név?
Figyelt kérdés
Tetszik ez a férfi név, de nem szeretnék gyakori nevet adni a kisfiamnak.2019. febr. 18. 09:13
1/3 anonim válasza:
Nem hinném, hogy Magyarországon gyakori. Én egyet ismerek, ő felnőtt, de neki orosz az apja.
2/3 anonim válasza:
Egyet sem ismerek,szerintem egyáltalán nem gyakori,viszont orosz nyelveterületen igen használatos, nem véletlenül csak ott.. pl egy magyar vezetéknévvel nagyon hülyén hangzik.
Kovács Dimitri, Tóth Dimitri... :D nevetséges
3/3 anonim válasza:
Orosz és görög nyelvterületen gyakori. Magyarországon egyáltalán nem. Demeter a magyar változata, de az nagyon mekkegős.
Nekem tetszik. Semmivel sem hangzik rosszabbul, mint a Tóth Zoé vagy a Tóth Natasa. Csak, hogy a már említett példánál maradjak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!