Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti lemondanátok a tejfakasztó...

Ti lemondanátok a tejfakasztó buliról, ha tudnátok, hogy a feleségetek nagyon megharagudna érte?

Figyelt kérdés

Felmerült a kérdése a tejfakasztónak, azt mondta, hogy egyáltalán hogy jut eszembe, hogy az első pár napban elmegyek inni és nem velük leszek, amikor ő tiszta kiszolgáltatott helyzetben lesz és nagy szüksége lenne rám? Meg hogy majd egy újszülött mellé idecsődül egy halom férfi, de tudtommal ezt a kórházi napok alatt szokták tartani.

Nagyon meg fog haragudni ezért, mert direkt kérte, hogy ezt hagyjuk, ha lehet.

Ti mit tennétek?

2019. márc. 22. 22:47
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
64%
Utolsó voltam: +1 infó: a meghívottak között szokott lenni az unokatesóm, egy fiúbarátom, a párom sógora és a fiunk keresztapja is, akikben szintén maximálisan megbízom, vagyis megbízunk egymásban, nem csak abban a tekintetben, hogy nem kell majd friss gátsebbel súrolnom a vajszínű kanapét. Ha értelmes emberekről van szó, miért ne ebből induljunk ki, akkor senki sem fogja lehányni a kikészített szopipárnát. Miért tart a férjem tejfakasztót? Mert örül, szeretné az örömét megosztani azokkal, akik fontosak neki, kölcsönösen egymás mellett álltak/álltunk az elmúlt x évben, egyúttal fáradt is és szeretne egyet lazítani, ami gyerekek mellett - valljuk be - nehezebb lesz. Ha nincs meg a bizalom, ha félő, hogy a haverok szétkapják a lakást, nem az a típus vagy, aki elmos egy felespoharat, akkor megértem a feleséged.
2019. márc. 23. 19:57
 32/34 anonim ***** válasza:
19%

Mire haragudna meg?Ha másnaposan/harmadnaposan elfelejtenél értük menni a kórházba és miután hazataxizna egyedül, otthon egyetlen tiszta edényt se találna, viszont még egy-két józanodó havert a kiságyban igen, na, akkor jogos lenne.Ha viszont ez egy normális iszogatós este, amíg a feleséged, amúgy is kórházban van, azzal semmi gond szerintem.(Persze, jobb ha nem nálatok tartjátok, de ha igen, akkor alap, hogy nyoma se maradjon a bulinak.)Ha csak azért akad ki, mert ő nem bulizhat, te meg igen, akkor elég sárkány lehet. A következő gyereket veled fogja megszületni, mert milyen igazságtalanság már, hogy mindig csak ő szenved?

Én nem vagyok pasi, tehát feleségem sincs, de a te helyedben még most, időben rendet raknék a fejében, mert nem szeretnék egész életemben egy rabszolga papucsként élni.

Ui.:Az olvasottak alapján válaszoltam.Az is lehet, hogy a feleséged azért hisztizik, mert egyébként se lehet hazarángatni a kocsmából soha, és azt szeretné, hogy legalább 1 napot bírj ki ivászat nélkül.Nos, akkor természetesen igaza van:)

2019. márc. 24. 18:38
 33/34 anonim ***** válasza:
60%

3 gyerekunk van, mindegyiknek volt tejfakasztoja, ahogy a barati korunkben az osszes megszuletett gyereknek.

En komolyan nem ertem mi a gond ezzel?

Amig en a korhazban voltam a picivel, akkor. Mondjuk a ferjemnek esze agaban sem volt otthon tartani, ahogy a tobbi baratnak sem - ki a tok akar aztan meg takaritani es mosogatni is utana? 😂 szoval inkabb beultek valahova.

Epp eleg szakad igy is egy apuka nyakaba, plane amikor mar nem az elso gyerek szuletik - en a harmadikkal 10 napot lettem korhazban, mert belazasodtam. 10 napig a ferjem dolgozott, aggodott, rohangalt be hozzank es 2 kicsi gyereket latott el fullban. Legalabb egy este volt, amikor felszabadult egy kicsit.

Amugy tenyleg nem ertem, egy anyanak miert jobb az, ha amig korhazban van, a ferje otthon illedelmesen tok egyedul mondjuk este focimeccset nez es nem a baratjaival orul?

Nem egy bordelyhazba rohan, konyorgom...

De ez en vagyok. A te felesegeddel neked kell dulore jutni. 😁

Ha ot ez bantja (bar el nem tudom kepzelni miert is?), akkor nyilvan az o velemenye szamit neked, nem vadidegeneke.

2019. márc. 26. 08:39
 34/34 anonim válasza:
100%

En erre azt mondom manapsag kevesebben tartanak tejfakasztot.

Es azt mondom azok tartjak akik ebben is lehetöseget latnak h jol belehessen rugni.

1 hete volt ferjem kollegajanak a tejfakaszto.

Az apuka mar szüles elött 1 honappal feldiszitette a garàzst.Megvett 4 rekedz sört,kert egy hütöt kölcsön h be tudja hüteni idöben mindet hatha jön a gyerek nem àm meleg lesz a sör.Csinalt watsappon egy tejfakasztos csoportot is.Ferjem is el volt hülve.

Szinte jobban varta a pialos estet minthogy arra konventraljon minden rendben komplikaciomentesen menjen le.

Ez a buli meg elválik lesz e v sem.Van aki nagy feneket kerit neki.

Az en ferjem nem tartott.

Ott volt vegig mellettem,nehez szüles volt,a 9 honap is nagyon nehez volt tele felelemmel veszelyeztett terheskent.

Fogta bennt a kezem,mondta barcsak at vehetne minden fajdalmat tölem.

Ö becsült es tisztelt amiatt amit latott.Neki nem vette be a gerince azt h par oraja meg majd megölt a fajdalom es fèlelem.Ö rá 1-2 napra meg szorakozik nevetgel iszogat.

Nem csak megszüljük a gyereket es minden ok.Szüles utani napok sem egyszerüek.Megviseli a testet,lelket.hetekig regeneralodik a nöi test.

Ö keptelen volt erre.Boldog volt h minden rendben volt,sikerült.

mindenki egeszseges.Es szamomra jol esett h igy latja ezeket.

Lehet nekem is rosszul esett volna ha tart.

Ha kisebbet az oke de ez a kollegaja 1 hete 15 embert csöditett össze

gondolhatjatok mi volt😬

Szoval dönts el.max par barattal igyatok ra egyet

es ne idd le magad a sargaföldig mert eleg gáz.

2019. jún. 13. 10:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!