Ti lemondanátok a tejfakasztó buliról, ha tudnátok, hogy a feleségetek nagyon megharagudna érte?
Felmerült a kérdése a tejfakasztónak, azt mondta, hogy egyáltalán hogy jut eszembe, hogy az első pár napban elmegyek inni és nem velük leszek, amikor ő tiszta kiszolgáltatott helyzetben lesz és nagy szüksége lenne rám? Meg hogy majd egy újszülött mellé idecsődül egy halom férfi, de tudtommal ezt a kórházi napok alatt szokták tartani.
Nagyon meg fog haragudni ezért, mert direkt kérte, hogy ezt hagyjuk, ha lehet.
Ti mit tennétek?
Lemondtam volna rola. Mondjuk az viszont teljesen biztos, hogy ilyen hisztis novel sosem kezdtem volna komoly kapcsolatot.
Nalunk az eleje ota siman megoldjuk, hogy ketheti egy-egy estet el tudjon menni a masik moziba, baratokkal, szakmai meetupokra, barhova. Ez a normalis, nem az hogy lancra vered a masikat, meg akkor is ha amugy sem lehetnenk egyutt, mert a no epp korhazban van.
Neki ezekkel van baja:
- nem vagy mellette, mikor szuksege lenne rad, megoldas: kirhazi szulesnel ugysem lehetsz bent akarmeddig, menj el utana a tejfakasztora, max 1-2 orara, es keveset igyal, tenyleg csak egy kis koccintas, beszelgetes legyen
- hozzatok jonne kis egy halom ferfi, megoldas: uljetek be valahova
Mondd el neki oszinten, miert szeretned a tejfakasztot (amugy miert is fontos? Komolyan kerdezem, en sem ertem, nalunk nem szokas). Egyenrangu tarsak vagytok jo esetben, ha valamelyikotoknek fontos valami, arrol szerintem jobb nyiltan beszelni. ,,Ertem, hogy nem szeretned, ha..., es erre az lehetne a megoldas, hogy...Nekem ez azert lenne fontos, mert...”.
Az is lehet, hogy a gondolat zavarja, hogy te bulizol, lazulsz, mikozben o aludni sem tud a korhazban vagy a gyereketektol, vagy a szobatarsaketol, izgul a szoptatas miatt, fizikailag kikeszult a szulestol (gatseb/csaszarmetszes), es nem erzi, hogyha nem is vagy ott az elso napokban, de legalabb erzelmileg tamogatsd azzal, hogy nem mesz el inni. Nem gondolom, hogy ettol o hisztis lenne, es azt sem, hogy ez olyan nagy keres lenne a reszerol, miutan a gyereket o szuli, es ha most erzekeny a hormonok miatt, a szorozd fel kb. tizezerrel (barmikor random siras, barmilyen aprosagra kiakadas az elso 6-8 hetben).
Jaj, komolyan.
Tejfakaszto.
Alibi ivaszat, de miért ne lehetne hiszen a saját gyereked születését ünnepled?!
Menj el sztem. Mivel általaban a kórházi napok alatt szokták tartani, úgysem tud mit tenni.
Csak legyél legény másnap is 😉
Amúgy sok ilyen alkalom lesz még az életben.
Teret kell adni a másiknak (Nő vagyok).
Az első pár napban a kórházban lesz, ahol nem alhatsz ott. A tejfakasztót a szülés napján tartják. Az én parom is volt a nagynál, a kicsinel csak azert nem, mert a nagy lebetegedett.
Eleg hisztis feleseged van, ha egy estes sajat programodra kiakad. Nyilvan feltekeny, hogy mig o szoptat, addig te mashogy akarod megunnepelni a baba szuletesrt. Mar ne is haragudj, de ha beultok valahova es megisztok valamit(mertekkel) nehogy mar ez zavarja.
Na most azt írod, hogy "első pár nap"
. A tejfakasztó buli tudtommal csak egy nap+éjszaka, nem napokig tartó tivornya. Akkor tartják, mikor a nő még a kórházban van a babával, ez értelemszerű, hiszen az első otthon töltött napok nem a bulizásról szólnak majd. Örülni fogtok, ha alhattok... Nincs semmi gond a tejfakasztóval, ha így történik. Nekem a férjem harmadnap tartotta a fiunk születése után. Nem volt semmi gond, tudtam hogy jönnek hozzánk. Előtte bejöttek a kórházba, hoztak pelus-tortát. Nagyon jófejek voltak, kedvelem őket amúgy is. Nálunk programozott császár volt, így mielőtt befeküdtem csináltam nekik kaját + ettek virslit, pizzát éjszaka. Nálunk aludtak, de nem verték szét a házat. Másnap a férjem kicsit kínai szemekkel jött be, de ennyi. Ja, meg elfelejtett nekem ruhát hozni be. Így a köntösre húztam a kabátot és úgy mentünk haza taxival... Jót nevettünk, örök emlék marad! Beszéljétek meg, nem kell ebből ekkora ügyet csinálni.
Ez a tejfakaszto iszogatas amugyis akkor van mikor meg korhazban van a picivel. A feleseged nem bir magaval? Mi ertelme a hisztinek es a masik b@..sztatasanak?
En meg kuldom is a ferjem hogy menjen igyon, beszelgesenek, ereze jol magat mert aztan jo idejig ugy sem lesz ra lehetosege. Ezt mar megbeszeltem vele, hogy aludja ki magat, menjen a varosba a haverjaival, mig mi a korhazban vagyunk. Mert aztan ki tudja miuttan haza viszuk a kicsit milyen napok es ejszakak varnak rank.
Jo lenne ha valaki beszelne a feleseged fejevel mert ezzel a viselkedesel nagyon rossz iranyba indul el. Az ilyen nok picsognak majd par honap vagy ev mulva hogy a ferjuk menekul toluk es nem torodik veluk, nem segit. De vajon miert?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!