Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti lemondanátok a tejfakasztó...

Ti lemondanátok a tejfakasztó buliról, ha tudnátok, hogy a feleségetek nagyon megharagudna érte?

Figyelt kérdés

Felmerült a kérdése a tejfakasztónak, azt mondta, hogy egyáltalán hogy jut eszembe, hogy az első pár napban elmegyek inni és nem velük leszek, amikor ő tiszta kiszolgáltatott helyzetben lesz és nagy szüksége lenne rám? Meg hogy majd egy újszülött mellé idecsődül egy halom férfi, de tudtommal ezt a kórházi napok alatt szokták tartani.

Nagyon meg fog haragudni ezért, mert direkt kérte, hogy ezt hagyjuk, ha lehet.

Ti mit tennétek?

2019. márc. 22. 22:47
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem míg kórházban van és úgy sem tudsz folyamatosan bent lebzselni nála nyugodtan. Persze ne haljon meg senki az italmennyiségtől és otthon se legyen káosz. A férjem anno spontán összehozott egyet,épp mindenki ráért, azt mondja élete egyik legboldogabb estéje volt. Örült,hogy minden rendben velünk és vele örültek a gyerekkori barátai. Időkapszulát,meg minden ökörséget rögzítettek, mai napig témáznak rajta.

Akkor sem és azóta sem bánt. Utána neki is jött a sűrűje és maximálisan helytállt.

Szerintem ha nincs komplikáció és dráma kicsit önzőség megfosztani tőle téged.

2019. márc. 23. 07:58
 22/34 anonim ***** válasza:
79%
Előző vagyok. Viszont ha megkért,hogy ne legyen nem nagyon tudsz mit csinálni. Vagy megtartod titokban, vagy örökre tüske lesz benne,hogy megtartottad. Bár tartom magam ahhoz,hogy bunkóság picit a részéről.
2019. márc. 23. 08:00
 23/34 anonim ***** válasza:
61%

Természetesen lemondanék a tejfakasztóról és még véletlen sem a gyakorin picsognék a feleségemről, aki iszonyatos fájdalmak között életet adott a közös gyerekünknek, akit 9 hónapig a szíve alatt hordott! Soha nem értettem ezt az idióta szokást, “tejfakasztó”... Már a neve is irritáló. Miféle szokás az, hogy a nő világrahozni egy gyermeket, erre a pasik már rohannak is vedelni, hogy éljen, hű de jó. Miközben az asszony ott kínlódik a kórházban.

Maximálisan igaza van a felesegednek, ő keményen megszenvedett azzal, hogy kisbabátok legyen, erre nektek az a legfontosabb dolgotok, hogy az édesanyát kihagyva ünnepeljétek mindazt, ami nektek kb nehány percetekbe volt, amit még élveztetek is (Mert ugye a pasiknak a szexxel kifújt a gyerekcsinalas, a többi a nő dolga).

2019. márc. 23. 08:52
 24/34 anonim ***** válasza:
53%

Úristen utolsó elegge megkeseredett lehetsz.

Miert is ne iszogathatna 1 este a barátaival annak oromere, hogy gyereke szuletett?

Borzalmas ez a hozzáállás komolyan. A nő is vallalja a nehézségekez, különben nem engedné a f..zt a p...jába nem?

1 estébe nem fog belehalni a hapsi, az a nő meg aki korlatozni akarja ebben a pasiját/ferjét akarkijet, az masban is korlátozni akarja. Mert csak az a jo pasi, aki papucsként behódol. Nem csinálhat kb semmit az asszony engedélye nelkul.

En a kerdezo helyeben meginnek valamit a baratokkal, persze nem b...nék be, de szerintem, amig asszonyka a korhazban van, apuka nyugodtan lazithat egy utolsot, mielott hazaviszi a kicsi babat.

2019. márc. 23. 09:39
 25/34 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem ha abban a 3-4 napban tartod, amíg ők még a kórházban vannak, és nem otthon csináltok kupit a haverokkal, hanem valahol máshol buliztok, és utána másnap be tudsz menni ugyanúgy látogatni - akkor csak meg lehet vele beszélni. HA nem, akkor eg tényleg nem ér annyit.
2019. márc. 23. 09:39
 26/34 anonim ***** válasza:
39%
24 na én meg az ilyen nőkön akadok ki, mint te, szerintem is egy vidéki, proli szokás a tejfakaszto, mondjuk a stílusodból látszik is, hogy melyik táborhoz tartozol. Lehet bulizni nyugodtan pár hónap múlva anyukával együtt és nem a háta mögött, amikor éppen szülés utáni fájdalmai vannak.
2019. márc. 23. 09:52
 27/34 anonim ***** válasza:
59%

És miért kene anyukával együtt buliznia?

Azzal, hogy van parja valakinek, már kötelező együtt bulizni?

Amugy pesti paraszt vagyok, köszönöm szépen. 😂

2019. márc. 23. 10:00
 28/34 anonim ***** válasza:
72%

Nő létemre az elmúlt kb. 6 évben 4 tejfakasztón voltam, ugyanis annyira gáz baráti köröm van, hogy ezeket a jeles eseményeket együtt ünnepeljük. Egyiket sem a friss apuka otthonában tartottuk, de ha így is lett volna, szerintem másnap egységes erővel vágtuk volna puccba a házat.

Amikor pedig én szültem, cseppet sem zavart, hogy nélkülem verődnek össze.

2019. márc. 23. 13:30
 29/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom attól is függ,hogy milyen tejfakasztó lesz. Meg attól is,hogy megbeszélted -e vele rendsen? Vagy csak odamondtad,hogy na mész tejfakasztóa amíg ő szenved . Ennyi innofmáció mellett én is tuti én is nagyon nem örülnék. Ha teszem azt csak arról van szó,hogy feljönnek inni páran pár sört beszélgetni az oké,vagy lemész a helyi kocsmába inni keveset az oké. De ha arról van szó,hogy nem tudom elutaztok haverokkal pár napra valahova partyzni stb az úgy szerintem eléggé gáz és érthető a reakció is.
2019. márc. 23. 17:56
 30/34 anonim ***** válasza:
87%
Az én férjem tartott az első fiunknál és fog most is, eszembe se jutna erről lebeszélni. Kórházban leszek a kisfiammal, otthon mindeközben 6-7 kultúrált, középkorba lépő férfi (többnyire családapák, akik másnap munkába mennek) megiszik valamit, miközben beszélgetnek és sós mogyorót rágcsálnak. Ez miért baj?? Ha ilyet rendeznél, akkor én meggyőzném az asszonyt, hogy nincs mitől tartani, ha mindezt a sztriptízbárban képzeled el, mattrészegen, akkor kinyithatja a száját.
2019. márc. 23. 18:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!