Van aki betegség miatt nem fog szülni, neked mit szólt a környezeted?
Csipőficamos vagyok, nagyon rossz a gerincem.
Természetesen meg lehetne próbálni, de valószínű, hogy tolókocsiba kerülnék és, ha lány lenne, ő is örökölné.
Őszintén? nagynéném volt ilyen, aki folyton ezt magyarazta, ő nem toloszéktől, vakságtól rettegett. Tele lett a hócipője vele mindenkinek-annyira hogy mostanra már senki nem áll szóba vele.
Egyrészt mert olyan kamu magyarázkodás volt-a lehet, talan, megtörténhet, másrészt meg minek ezt magyarázni? A kutya nem volt rá kíváncsi miért nem akar gyereket, már 70 most is meg itt tart, tudod negvakulhattam volna. Én meg magamban, ja persze. Meg ki a fenet érdekel ez? Meg 70 éves vagy vazze és nem vakultal meg holott 40 eve mar vakulni készülsz.
Ha nem tudod túltenni magadat a saját döntéseden menj pszichológushoz. De ne terheld a környezetedet ezzel nehogy úgy járj mint nagynéném. Szerintem rövidre kell zárni nincs nem is akarok gyereket.
Nem magyarázkodom senkinek sem, főleg hogy 20 éves vagyok, amúgy sem lenne tervben.
Értelmetlen a válaszod, nekem tényleg ezt mondják az orvosok. Nem is hangoztatom senkinek, csak most eszembejutott.
Értelmetlen az érvelesed hiszen itt is magyaráztad. Lehet, valószínű ....tolószék és.....
Minek? Bőven elég lett volna, mit szóltak ha nem vállalsz gyereket? Az meg még borzasztóbb hogy 20 évesen kezded a rettenettel fenyegetőző önsajnálatot.
Plusz környezet vagyok, ezt szólom. Persze persze hogyne....szánalmas.
Összevissza beszélsz. Nem sajnáltatom magamat. Meg te is lehordasz engem is meg a rokonodat is mindenféle szarnak... Talán ezen kellene elgondolkozni.
Olyan szintű porckopásim van, most, hogy van nap járnu sem tudok, plusz esélyes a közel jövőben a csipőprotézis is...
Így okoskodj! Tudom, hogy nem lesz, ennyi.
Ha most 20 éves vagy,még meggondolhatod magad. Nekem is azt mondták,lehetnek problémáim,ha terhes leszek,leginkább a hízás (túlsúly) miatt.
Veszélyeztetett terhesként sokat kellett feküdnöm és (más okok miatt is) császármetszéssel hoztam világra a fiamat. Neki kötött volt a csípője,de szerencsére rendbe jött.
Viszont,ha úgy döntesz,h nem akarsz gyereket,ez a saját döntésed,soha ne foglalkozz más véleményével. Felnőttként te hozod meg a saját döntéseidet,te viseled ennek a következményeit is. Ebbe senki nem szólhat bele. És sajnos az esetedben ez olyan dolog,ami tovább ronthat az állapotodon,emiatt pedig főleg nincs joga senkinek elítélni téged a döntésed miatt.
van ismerős, akinek elmondták, hogy nem eshet teherbe, mert valami genetikai izé miatt (nem mentünk bele) valószínűleg elvérezne szülés közben.
örökbefogadással lettek család. Boldog család :)
A szulesrol ha le kene mondanom, a gyerekrol akkor sem nem tudnek!
Megprobalnam az orokbefogadast, de nagyon felnek ettol, h mit orokolt a gyerek a szuloktol, mit fog szolni, ha megtudja nem verszerinti gyerek?!
Ha anyagilag ugy allsz, h angyon jol, akkor esetleg kulfoldon a beranyasagot vennem igenybe eloszor.
De ez en vagyok, nekem mindenkeppen kene egy gyerek, h boldog legyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!