Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van aki betegség miatt nem...

Van aki betegség miatt nem fog szülni, neked mit szólt a környezeted?

Figyelt kérdés

Csipőficamos vagyok, nagyon rossz a gerincem.

Természetesen meg lehetne próbálni, de valószínű, hogy tolókocsiba kerülnék és, ha lány lenne, ő is örökölné.

2019. márc. 21. 20:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Édesanyám is így volt. Neki acsak a csípője rossz. De neki csak 2.terhessef lett volna veszélyes
2019. márc. 21. 21:12
 2/11 anonim ***** válasza:
61%

Őszintén? nagynéném volt ilyen, aki folyton ezt magyarazta, ő nem toloszéktől, vakságtól rettegett. Tele lett a hócipője vele mindenkinek-annyira hogy mostanra már senki nem áll szóba vele.

Egyrészt mert olyan kamu magyarázkodás volt-a lehet, talan, megtörténhet, másrészt meg minek ezt magyarázni? A kutya nem volt rá kíváncsi miért nem akar gyereket, már 70 most is meg itt tart, tudod negvakulhattam volna. Én meg magamban, ja persze. Meg ki a fenet érdekel ez? Meg 70 éves vagy vazze és nem vakultal meg holott 40 eve mar vakulni készülsz.

Ha nem tudod túltenni magadat a saját döntéseden menj pszichológushoz. De ne terheld a környezetedet ezzel nehogy úgy járj mint nagynéném. Szerintem rövidre kell zárni nincs nem is akarok gyereket.

2019. márc. 21. 21:22
 3/11 A kérdező kommentje:

Nem magyarázkodom senkinek sem, főleg hogy 20 éves vagyok, amúgy sem lenne tervben.

Értelmetlen a válaszod, nekem tényleg ezt mondják az orvosok. Nem is hangoztatom senkinek, csak most eszembejutott.

2019. márc. 21. 21:25
 4/11 anonim ***** válasza:
36%

Értelmetlen az érvelesed hiszen itt is magyaráztad. Lehet, valószínű ....tolószék és.....

Minek? Bőven elég lett volna, mit szóltak ha nem vállalsz gyereket? Az meg még borzasztóbb hogy 20 évesen kezded a rettenettel fenyegetőző önsajnálatot.

Plusz környezet vagyok, ezt szólom. Persze persze hogyne....szánalmas.

2019. márc. 21. 21:36
 5/11 A kérdező kommentje:

Összevissza beszélsz. Nem sajnáltatom magamat. Meg te is lehordasz engem is meg a rokonodat is mindenféle szarnak... Talán ezen kellene elgondolkozni.

Olyan szintű porckopásim van, most, hogy van nap járnu sem tudok, plusz esélyes a közel jövőben a csipőprotézis is...

Így okoskodj! Tudom, hogy nem lesz, ennyi.

2019. márc. 21. 22:01
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Egy barátnőm járt így, örökbefogadtak. Ha vki kérdezi elmondja, ha úgy ítéli meg. Sok minden másban is okozhat problémát nem csak a gyerekválalásban, pl nekik azért kell költözni is, mert a kevés lépcsőn se igazán tesz jót fel le szaladgálni, főleg kisgyerekkel.
2019. márc. 22. 05:57
 7/11 anonim ***** válasza:
57%

Ha most 20 éves vagy,még meggondolhatod magad. Nekem is azt mondták,lehetnek problémáim,ha terhes leszek,leginkább a hízás (túlsúly) miatt.

Veszélyeztetett terhesként sokat kellett feküdnöm és (más okok miatt is) császármetszéssel hoztam világra a fiamat. Neki kötött volt a csípője,de szerencsére rendbe jött.

Viszont,ha úgy döntesz,h nem akarsz gyereket,ez a saját döntésed,soha ne foglalkozz más véleményével. Felnőttként te hozod meg a saját döntéseidet,te viseled ennek a következményeit is. Ebbe senki nem szólhat bele. És sajnos az esetedben ez olyan dolog,ami tovább ronthat az állapotodon,emiatt pedig főleg nincs joga senkinek elítélni téged a döntésed miatt.

2019. márc. 22. 06:38
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

van ismerős, akinek elmondták, hogy nem eshet teherbe, mert valami genetikai izé miatt (nem mentünk bele) valószínűleg elvérezne szülés közben.

örökbefogadással lettek család. Boldog család :)

2019. márc. 22. 07:47
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

A szulesrol ha le kene mondanom, a gyerekrol akkor sem nem tudnek!

Megprobalnam az orokbefogadast, de nagyon felnek ettol, h mit orokolt a gyerek a szuloktol, mit fog szolni, ha megtudja nem verszerinti gyerek?!

Ha anyagilag ugy allsz, h angyon jol, akkor esetleg kulfoldon a beranyasagot vennem igenybe eloszor.

De ez en vagyok, nekem mindenkeppen kene egy gyerek, h boldog legyek.

2019. márc. 22. 11:23
 10/11 anonim ***** válasza:
Az én unokatesómnak is beteg a gerince, csavarozták is. Három gyermeke lett, feküdt sokat és császárral szült. Csípőjét csak később 42-43 évesen műtötték. Pedig ő is gyerek kora óta szenvedett vele. Szerintem kifogásokat keresel. Ráérsz még. Ha majd eljön a család alapítás ideje a pároddal beszéld meg és persze az orvosokkal. Addig pedig felesleges hajtogatni az álláspontodat. Nem tartozik senkire.
2019. márc. 24. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!