Akiknek gyakran beteg a bölcsis gyereke mit szòl a munkàltatòtok?
Én közalkalmazott vagyok kórházban, egyrészt itt "nagy család" vagyunk és nem cseszegetnek, másnak is van családja, tudja mi a helyzet, másrészt így is hiány van emberből ebben a munkakörben, örüljenek, hogy bölcsi mellett egyáltalán visszamentem.
Az elején nem volt olyan hónap, hogy ne hiányoztam volna.
Szedett vitamint mégis beteg volt, most hébe-hóba szed és nem beteg, hozzáedződött a közösséghez. Szóval leginkább várj.
Épp a Forever Kids-et nézegetem, elég jónak tűnik.
én is eü-ben dolgozom, szerencsére jó a hozzáállás a táppénzekhez. másfél év bölcsi után még ovi középső csoportjában is szinte havonta beteg volt.
mit tehettek? tudomásul vették. Én meg igyekeztem a lehető legkevesebbet hiányozni.
Szabikiírás... a főnököm nekem is folyton mondja, hogy akkor kiír szabit amíg otthon vagyok a gyerekkel.
Fenéket, hozok papírt, ha mindig szabit írt volna ki, nyárra egy napom se maradt volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!