Mennyi gyerektartasra szamithatok?
Sajnos, vagy sem, de szet fogunk menni.
Most netto 290-340ezer kozott keres az ex havonta.
Ket gyerekunk van.
En ugy gondolom, h a ket gyerekre 50-60ezernel tobbet nem itelnek meg. Szerinte meg "jol le fogom gombolni" anyagilag...
Az osztott felügyelet a lehetölegrosszabb a gyereknek, mert gyakorlatilag ezzel megszünik az otthona, folyamatosan költözik egyik helyröl a másikra meg vissza!
Ez még egy felnöttnek is megterhetö, egy gyereknek végképp!
Aki nem hiszi, próbálja meg egy-két hónapig, hogy milyen érzés, hoyg amit éppen keresel apróság, az a másik lakásban van, semmit nem tudsz biztosan megtalálni, stb.
Ez a megosztás nem túl jó ötlet. Arról nem lehet szó,hogy a délutános heteken az exed vigyáz rájuk de nálad? Vagy nagyszülők?
Fontos, hogy legyen egy állandó otthonuk.
Egy nő akkor szüljön ha egyedül is vállalni tudja a gyereket. Mi van ha úgy játszik az apa, hogy egy forint gyerektartást se kap az illető? Vagy jóval kevesebbet mint kéne? Komolyan mondom jobban kéne vizsgálni az anyákat hogy mire költik a gyerektartást. De sajnos ez a rendszer ilyenbe nem megy bele. Anyuka kér, kap is ennyi. Aztán hogy az ténylegesen mire lesz költve senki nem tudja.
Szerintem a legnagyobb szánalom amikor az anyák sírnak-rínak követelőznek hogy jajj a gyerek ez a köcs*g nem foglalkozik vele nem is fizet jajj most mi lesz.. ember akkor kell gyereket vallalni ha fel vagy ra készülve hogy ez az opció is fennáll, hogy egyedül maradsz. Az apákra nem nagyon kell építeni mivel sokan megtalaljak a kibúvót. Írom ezt úgy hogy én is nő vagyok, de sosem szülnék és szültem úgy hogy másra hagyatkozzam. Az életben az anya az első számú a gyereknek neki kell főként helytállnia ha már vállalta. Nekem is van egy lányom de ha a párommal szétmennénk tudnám egyedül nevelni, mivel csak úgy vállaltam hogy megvoltak a megfelelő feltételek nem csak úgy a levegőbe hogy majd apuka fizet azt kész. Senki nem gondol bele hogy a férfiakra nem lehet alapozni?? Jöttök ezzel hogy ő is akarta, vállalta kötelessége fizetni. Igen de a legtöbb megtalalja a kibúvót. Egy ismerősöm inkább leülte csak ne kelljen fizetnie aztan kijott ugyan úgy le se sz*rta a gyerekek. Ezért mondom hogy magatoknak szüljetek ne másra hagyatkozzatok mert az sose biztos. Na lehet lepontozni!!!
Nem tudom. Van egy két ismerősöm, akiknél bevalt ez hogy egyik héten itt másik héten ott. Senki nem fizet senkinek és ha olyan dolgojat kell venni a gyereknek akkor feleznek.
Nálatok 2 gyerek van, egyik után veszed fel az exed a másik után.
Meg lehet erről egyezni.
15-os!
Nem kell elszámolni a gyerektartassal! A gyerekeknek jár! Bőven benne van az a pénz abban hogy anyuka eltartsa a gyerekeket!
Ki bújni meg nem lehet alóla!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!