Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Adnak a kórházban valamit enni?

Adnak a kórházban valamit enni?

Figyelt kérdés

Nemsokára szülök,felvetődött bennem ez a kérdés, hogy adnak e ellátást (reggeli,ebéd,vacsora)? Az egyik kismama azt mondta, hogy adnak, csak villát meg kést nem hozzá:D ezt kicsit furcsálom.Valóban vinni kell evőeszközt? Nem csak akkor,ha magunknak is viszünk extra kaját?

Valaki, aki szült mostanában..Megosztaná velem a tapasztalatait?

2019. márc. 20. 08:32
 1/10 anonim ***** válasza:
74%
Az evőeszköz kórházfüggő, de mivel így is a fél házat vinni kell magaddal, az már a legkevesebb. Kaját adnak mindenhol, de nem mindenhol nevezném kajának... 😉 Inkább vitess be magadnak minden nap, azt a 3-4 napot kibírják az otthoniak. 😊
2019. márc. 20. 08:36
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen adnak. Nálunk adtak evőeszközt is a kórházi étkezéseknél,de pl ha ettem egy behozott pudingot,akkor ahhoz saját kanál kellett.

Viszont nagyon kevés volt az a mennyiség amit adnak. Emlékszem mikor megkaptam az első reggelimet. Egy szelet kenyér ketté vágva,egy mini vaj,és 2 szelet zalai. Na most ugye én meg is ettem. Nem nagy mennyiség ez. Este pedig mikor vártam a vacsorát,közölte a nővérke,hogy azt is reggel adják oda. Tehát a reggelimet el kellett volna feleznem.

2019. márc. 20. 09:06
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Győrben pld kellett evőeszközt vinni, de a kaját azt kaptuk.Minden kórházban lévőnek jár az ellátás, ha valamilyen allergiája van még arra is külön főznek.
2019. márc. 20. 09:18
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Bármivel vesznek fel bármelyik kórházba, kapsz enni. Az evőeszköz-adás és a kaja ehetősége már helyenként változik, de vihetsz be (hütő, mikró nem biztos, hogy van, de van, ahol igen).
2019. márc. 20. 09:21
 5/10 anonim ***** válasza:
61%
Régebben szültem a 2-es Klinikan, evőeszkoz kellett, kaját hoztak nekem minden nap mert én sajnos a kórhazit nem eszem (de van olyan kórhaz ahol szinvonalas a kaja!)
2019. márc. 20. 10:23
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszi nektek!:) akkor evőeszközt tuti viszek, a kaját pedig remélem,majd hozzák az itthoniak.

Fél szelet kenyér reggeli-vacsora címszó alatt azért durva :D..a börtönben különbet esznek..

2019. márc. 20. 10:33
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Evőeszközt nekem is kellett vinnem meg bögrét/poharat. (reggelihez a teának vagy kakaónak)

Délután szültem, így nem kaptam vacsorát (azt minden nap az ebéddel együtt hozták, lemaradtam)

És valamiért reggelit sem kaptam. Azt mondta a nővérke, ha kiosztja a többieknek, és marad, akkor hoz. Hát nem maradt. :(

Férjem nem tudott bejönni, szerencsére az egyik szobatársamnak rengeteg kajája volt és adott belőle. :)

Szóval szerintem nyugodtan dobj be a táskába egy csomag kekszet is vagy ilyesmit.

2019. márc. 20. 14:18
 8/10 anonim ***** válasza:
82%

Igen, vigyél kekszet meg innivalót max.1 literest (császár után nagyon kényelmetlen volt a 2 literes dobozos, klutyogós almalével ügyeskedni).

Vacsi fél ötkor (szelet kenyér, 2 szalámi). Este 10-kor már a szemem esett ki az éhségtől, és csak reggel 8-kor jött a reggeli, közben kb 2 óránként fent voltam a babához.

2019. márc. 20. 19:04
 9/10 anonim válasza:
Kést, villát, kanalat és esetleg bögrét/poharat mindenképpen vigyél. Nem akarom lehúzni a magyar egészségügyet, de ha van mód rá akkor valaki vigyen be neked ételt, italt mert amit ott adnak az nem biztos, hogy mennyiségre és minőségre is megfelelő lesz.
2019. márc. 21. 17:36
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:) akkor minden napra bekérek valakit,aki tud hozni enni.
2019. márc. 21. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!