Aki terhesség alatt cukros lett és utána mikor megszült. Tartani kellett a diétát? A kórházban 3 szor adnak ételt. A napi másik 3-at nekem kell megoldani? Mert most napi 6 szor kell ennem? Kinek hogy volt?
Figyelt kérdés
2011. márc. 25. 12:11
1/6 anonim válasza:
Nagyjáből 6 hétig mér tartani kell.
valamennyire kehet lazítani rajta, de azért én mértem a cukromat.
Majd szülés után 2 hónappal elmentem egy terheléseés cukorvizsgálatra, tökéletes lett az eredményem.
Ennek ellenére,kerülöm a cukrot,és cukros vackokat odafigyelek a kajára.
Sajnos több cukorbeteg van a csalában:-(((
2/6 anonim válasza:
Nem vagyok cukros, de azt tudom, hogy nálunk a kórházban teljesen külön étkeztették a cukorbeteg kismamákat. Tehát nem ugyanazt kapták, mint mi.
3/6 anonim válasza:
Szia.Én alig vártam hogy megszülessen a pici és ehessek olyat amit elötte nem tudtam.A terhességi cukor 80%-ban "eltűnik" szülés uán bár továbbra is van esély a 2-es tipusu cukorbetegség kialakulására.Én szülés után 1héttel megmértem 3.8volt igy nem volt mitöl féljek.Söt én gyógyszert is kaptam rá de a "bába"közölte velem hogy szülés után ne szedjem.Bár az az igazság hogy külföldön élek/szültem nem tudom itthon hogy is megy pontosan de a terheléses cukorra 6 HÉT után kellett menjek.
4/6 anonim válasza:
első
a kórházban külön kaján voltam, mást kaptam, mint a többiek
5/6 anonim válasza:
Szülés után egyből normál kaját kaptam a kórházban. Nem kellett utána diétát tartani. NÁlunk 3 hónappal később volt az újabb terheléses cukorvizsgálat. (Sajnos az enyém nem lett tökéletes, úgyhogy nagyon oda kell(ene) figyelnem, hogy mit eszek)
Egyébként tényleg nem árt odafigyelni, mert a terhességi diabétesz növeli a II. típusú cukorbetegség kialakulásának kockázatát.
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2011. márc. 29. 19:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!