Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az alvásmegvonás miatt még...

Az alvásmegvonás miatt még magamon is meghökkenek mennyire kivagyok?

Figyelt kérdés

Mióta anya lettem nem aludtam át egy egész éjszakát.

Még a környezetemben mindenkit elvitt egy hétvégére a párja az enyém bunkó és lekezelô"menjél akkor vissza dolgozni majd megtudod"bánásmóddal bánik velem...

Mert ő dolgozik akkor ő mit mondjon én meg csak otthon vagyok a gyerekkel meg amúgy sem érdemlem meg a pihenést mert anya vagyok bírom kell"

Ma is fél 4 óta trappon vagyok a gyerek nyűgős és már nagyon feszült voltam ezért beraktam a pihi székbe tv be de még magamtól is megijedek milyen kész vagyok néha még úgy érzem a gyerekre is haragszom amit szégyenletes bevallani

De tényleg..egyik pillanatban jól elvagyunk aztán elkezd nyűglődni és megijedek mennyire idegesít kiborít és már mondtam neki kicsit határozottabban hogy légy szíves hagyd abba a nyávogást.

Páromnak nem is .indonéz ezeket mert még nekem támad azzá hogy milyen anya vagyok

Pedig én próbálok mindemt megcsinálni de ha az alvás ennyire elvész belőlem egyszerűen nem megy.

Már attól félek hogy bekattanok ha ez így megy tovabbb mert a párok csak bsztatni tud.

2019. márc. 20. 06:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%
Mekkora a gyerek? Aludj, amikor ő alszik.
2019. márc. 20. 06:55
 2/11 A kérdező kommentje:
Napközben sem alszik
2019. márc. 20. 07:06
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

A párod egy tahó.

Aludj a gyerekkel.

Kérj meg valakit, hogy néha vigyázzon rá kicsit, amíg kifújod magad.

2019. márc. 20. 07:08
 4/11 anonim ***** válasza:
61%
Mekkora az a gyerek hogy se éjjel, se nappal nem alszik? Ha valóba így lenne, már rebb orvoshoz kellett volna vinni, mert nem normalis
2019. márc. 20. 07:24
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom úgy érti, hogy nappal sem alszik sokat egybefüggően. Az enyém is ilyen.
2019. márc. 20. 07:27
 6/11 anonim ***** válasza:
56%
Ah, oke utolsó. Akkkor a rövid alvásokat kell kihasználni és akkor aludni. Vagy ha ennyire nem -bírja, akkor hívjon segítséget és aludjon pár orat
2019. márc. 20. 07:30
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Faradt es kimerult vagy, persze hogy haragszol mindenre es mindenkire es ez alol a gyerek sem kivetel. Foleg a te helyzeted az is neheziti hogy a parod egy kobunko! Ha a ferjem mondana nekem ilyet eskuszom hogy a fogai bannak, pedig eleg nyugodt termeszet vagyok.
2019. márc. 20. 11:13
 8/11 anonim ***** válasza:
88%
Miért hagyod hogy így beszéljen veled? At én férjem nem merné, az tuti és tudod miért mert tudja jól, hogy ilyenkor odaadom a gyereket a kezébe és ott hagyom. Volt, hogy egy napot nézelődtem így boltokban, itt ott. Na haza mentem, nem volt többét ilyen. Mondtam neki ha tovább pattog 2-3 napra is elhúzom a csikot, aztán ejszakazhat is. Persze ehhez kell, hogy ne tőle függj anyagilag.. mert ha még kajára és pelusra sincs pénzed akkor gaz van. De remélem nem a semmire szültél. Az én férjem megtanulta tisztelni az anyaságot! És én is tisztelem Őt.
2019. márc. 20. 12:10
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

8as. Ez tetszett!

Az én férjem nem mond ilyeneket, de ha megtenné azt fogom csinálni, amit te.

2019. márc. 20. 12:16
 10/11 anonim ***** válasza:
Én is szoktam így érezni, mint Te, de szerencsére a párom megért... az alváshiánytól én is totál kivagyok, nem ismerek magamra néha... és próbálok nem a gyerekre haragudni, de ha elkezd nyekeregni, a falat kaparom, felrobbanok néha...
2019. márc. 20. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!