Az alvásmegvonás miatt még magamon is meghökkenek mennyire kivagyok?
Mióta anya lettem nem aludtam át egy egész éjszakát.
Még a környezetemben mindenkit elvitt egy hétvégére a párja az enyém bunkó és lekezelô"menjél akkor vissza dolgozni majd megtudod"bánásmóddal bánik velem...
Mert ő dolgozik akkor ő mit mondjon én meg csak otthon vagyok a gyerekkel meg amúgy sem érdemlem meg a pihenést mert anya vagyok bírom kell"
Ma is fél 4 óta trappon vagyok a gyerek nyűgős és már nagyon feszült voltam ezért beraktam a pihi székbe tv be de még magamtól is megijedek milyen kész vagyok néha még úgy érzem a gyerekre is haragszom amit szégyenletes bevallani
De tényleg..egyik pillanatban jól elvagyunk aztán elkezd nyűglődni és megijedek mennyire idegesít kiborít és már mondtam neki kicsit határozottabban hogy légy szíves hagyd abba a nyávogást.
Páromnak nem is .indonéz ezeket mert még nekem támad azzá hogy milyen anya vagyok
Pedig én próbálok mindemt megcsinálni de ha az alvás ennyire elvész belőlem egyszerűen nem megy.
Már attól félek hogy bekattanok ha ez így megy tovabbb mert a párok csak bsztatni tud.
A párod egy tahó.
Aludj a gyerekkel.
Kérj meg valakit, hogy néha vigyázzon rá kicsit, amíg kifújod magad.
8as. Ez tetszett!
Az én férjem nem mond ilyeneket, de ha megtenné azt fogom csinálni, amit te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!