Ez bárányhimlő? (kép)
Ilyen pöttyökkel ébredt a kisfiam, a karján vannak, a lábán néhány, meg egy kevés a lapockáján. Illetve némelyik szúnyogcsípés, ami eléggé bezavar itt most nekem, mert nem tudom, melyik melyik. Plusz amikor felkelt, 39.2 fokos láza volt, most kapott rá Panadolt. Bárányhimlő ez, vagy valami más? Nem vagyok benne biztos, mert úgy olvastam, nem szokott ilyen magas lázzal járni, meg nem is vakarózik. Mondjuk ő a szúnyogcsípéseit sem vakarja sosem.

Köszönöm! Én is ilyen képeket találtam a neten, amikor rákerestem. Csak találtam egy olyan leírást is, hogy ezek kezdetben csak nagyon pici pöttyök, és a hólyag csak később alakul ki.
Érdemes elmenni az ügyeletre? Tudom, hogy ott sem tudnak vele mit csinálni, csak nem szeretnék hétfőig várni az orvossal, szeretném tudni, hogy pontosan mi a baja.

Szia! A magas láz miatt én is elvinném!
Jobbulást!

Ez biztos,hogy kiütés.Nemhiszem,hogy puszta véletlen,hogy egyszerre lázzal és kiütéssel ébredt szegény. Nekem a rózsahimlőm volt ilyen annak idején, morfondírozott is az orvos, mert nekem is kevés volt, legalábbis én így emlékszem.
De szerintem tévedek, legalábbis remélem:)
Majd írd meg mi lett:))

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!