Bárányhimlő elleni oltás? Ha gyerekkorban senki nem kapta el nálunk?
Mi a véleményetek a bárányhimlő elleni oltásról? Beadassuk a lányunknak? Vagy jobb ha átesik rajta simán, oltás nélkül?
Sem én, sem a férjem nem kapta el kis korában, így ránk nézve is veszélyes lehet.
Mit csinálnátok?
Doki azt ajánlotta, hogy mi is oltassuk be magunkat. Szerintetek?
Ti is oltassátok be magatokat és a gyereket is, ha lehet.
Jobb, ha kimarad ez a betegség, szerintem klassz, hogy van rá védőoltás.
Nem azért válaszolók, de se a kérdező, se a férje NEM kapta el gyerekkorában, hol a garancia, hogy a gyerekük majd el fogja kapni? Fura aki azt írja,jobb gyerekkorban, mert én 18 voltam..akkor ő miért nem kapta el gyerekkorában, nem akarta, 18 évesen meg meggondolta?
Úgy csináltok, mintha ez törvényszerű lenne. Egyáltalán nem biztos, sőt én 6 éve már nem hallottam bárányhimlő járványról, tehát inkább az tűnik valószínűnek, hogy nem fog átesni rajta a kérdező gyereke sem gyerekkorában.
Ha a doki azt mondta,oltassátok be magatokat. Én a gyerekemet is beoltattam, mert ha egyáltalán elkapják valaha is, legalább tutira védettek lesznek egész életükben. Amire a fertőzés nem garancia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!