Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Izabella név mellé milyen 2....

Izabella név mellé milyen 2. nevet adnátok?

Figyelt kérdés

2019. márc. 7. 19:20
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
95%
19-es vagyok. A Léna nekem is nagyon tetszik,de szerintem a Leilával együtt nem illenek az Izabellához, túl sok az L. Írisz és Kiara nem tetszenek és szerintem nem illenek hozzá,főleg az Írisz. A Flóra szép, és szerintem az általad kedvelt nevekből ez illik a legjobban.
2019. márc. 7. 21:51
 22/41 Böbe1990 ***** válasza:
64%
Semilyet. Az Izabella önmagában egy nagyon szép név! Nem "rontanám" el egy másikkal. Az én kislányomat is igy hívják :)
2019. márc. 7. 21:51
 23/41 anonim ***** válasza:
91%

Vagy semmit, vagy valami rövidet

Léna, Éva, Mira, Lora, Emma, Sára, Mónika, Dóra, Georgina, Hedvig, Miléna, Szilvia, Édua, Edit, Edina, Tímea, Karola, Karina, Fruzsina, Manuéla, Kinga, Kincső, Regina, Rebeka

jó , ebben van pár hosszabb is:)

2019. márc. 7. 21:54
 24/41 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Tetszik még a Seida (Sejda ) is csak nem tudom az Magyarországon engedélyezve van e.

2019. márc. 7. 22:31
 25/41 anonim ***** válasza:
50%
Semmilyet. Minek? Nem elég egy név?
2019. márc. 8. 00:19
 26/41 anonim ***** válasza:
96%

Vezetéknevet elárulod esetleg?

Amúgy.. Izabella Petra ugrott be elsőre.

Vagy Izabella Dóra, Izabella Jázmin, Izabella Zoé.

2019. márc. 8. 00:33
 27/41 anonim ***** válasza:
34%
Miert mi nevezzuk el a gyereked ?
2019. márc. 8. 00:48
 28/41 anonim ***** válasza:
Katalin
2019. márc. 8. 00:54
 29/41 anonim ***** válasza:
72%

,,.vagy mikor férjhez megy és Szabóné Tóth Izabella Aranka..."

Nem csak az az opció létezik, hogy férjhez megy és a kötőjeles verziót választja. Lehet Szabó Máténé vagy Szabóné Izabella Aranka VAGY házaság után is maradhat Tóth Izabella Aranka.

De mondok jobbat: azt sem biztos, hogy meg akar házasodni szerencsétlen gyerek.

Vagy mondok még jobbat: homoszexualitás. Ha melegnek születik szerencsétlen gyerek, aki nem nyitott a külföldi élet felé, akkor már a házasságot is bebukta. (Bár kitudja, hátha megenyhülnek addigra a székben ülők és házasodhatunk mi is boldogan 20 év múlva.)

És hogy nem elég két név? Hát látjátok, a Kérdezőnek nem. Ne legyetek birkák, akik mennek a legbutább után. Legyeteket okosabbak: ha nem tudtok a kérdésre válaszolni, akkor csókolom, lehet menni olyan kérdés alá, ami alá tudtok rendes választ írni. Köszönjük.

2019. márc. 8. 03:00
 30/41 A kérdező kommentje:
29-es teljesen igazad van! Újra elmondom a gyengébbek kedvéért. Véleményt kérdeztem nem azt kértem hogy ti nevezzétek el. Komolyan mondom ennyi irigy megkeseredett nőt. Értelmezd a kérdést mielőtt hozzászólnál!!! Ha egy ilyen egyszerű kérdésre egyesek nem tudnak normális választ adni akkor bonyolultabbat már fel sem merek tenni. Istenem..
2019. márc. 8. 05:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!