Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Izabella név mellé milyen 2....

Izabella név mellé milyen 2. nevet adnátok?

Figyelt kérdés

2019. márc. 7. 19:20
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
39%
De ha Neked ez tetszik,hogy két keresztneve legyen akkor miért vad idegenek adjanak tippeket,hogy a Te lányodnak mi legyen a neve?!
2019. márc. 7. 19:48
 12/41 anonim ***** válasza:
83%
Mivel az Izabella lágy hangzású, mindenképpen egy erőteljesebb nevet választanék, és mivel hosszú is ezért maximum két szótagosat. Például : Réka, Gréta, Gerda.
2019. márc. 7. 19:49
 13/41 anonim ***** válasza:
51%

Az tetszik ha 2 keresztnév van, de nincs 2 név ami tetszene?

Megmondom őszintén én az Izabella mellé nem adnék második nevet, mert eleve dupla név (Iza+Bella). 2 rövidebb név még elfér egymás mellett ha nagyon szeretnétek, de így viszont nagyon idétlen és nyelvtörős lesz, bármit is választotok.

2019. márc. 7. 19:50
 14/41 anonim ***** válasza:
100%

Az Izabella eleve egy osszevont nev, tehat tulajdonkeppen ketto, de oke, nemez volt a kerdesed:

Izabella Éda

Izabella Anna

Izabella Nóra

Izabella Flóra

Izabella Andrea

Izabella Mira

Izabella Éva

Izabella Erna

Izabella Rossellini

2019. márc. 7. 20:16
 15/41 anonim ***** válasza:
38%

Semmilyet! Ez mellé hlyeség lenne.

De ha te akarsz válassz magadnak

2019. márc. 7. 20:24
 16/41 anonim ***** válasza:
68%

Nekünk is tetszett az Izabella meg az Annabella. Viszont szerintem nem illik hozzá második név, mivel eleve 2 név összevonása.

De ha mindenképpen szeretnétek, akkor rövidebb második nevet keressetek.

2019. márc. 7. 20:47
 17/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm akik normálisan válaszoltak! De igen van név ami tetszik mellé csak több és így nem tudok dönteni.
2019. márc. 7. 20:59
 18/41 anonim ***** válasza:
74%

Istenem nektek nem mindegy hány nevet ad a kérdező? Minek akarjátok lebeszélni, talán hatással lesz rátok hány neve lesz ennek a kislánynak? Nem. Akkor miért nem lehet a kérdésre válaszolni? Utálom, hogy ezen az oldalon még egy egyszerű kérdés megválaszolása sem megy anélkül, hogy véleményt nyilvánítsatok és megpróbáljatok egy vadidegent meggyőzni az álláspontotokról amit a kutya sem kérdezett...

Az Izabella mellé én rövid nevet adnék ami mássalhangzóval kezdődik vagy olyat ami rímel az elsőhöz: Kitti, Petra, Bianka, Nóra, Szofi, Réka, Cintia, Száva, Fanni, Zita stb

2019. márc. 7. 21:25
 19/41 anonim ***** válasza:
81%
Az Izabella nagy kedvencem nekem is. Őszintén én sem adnék mellé 2.-ik nevet,így gyönyörű ahogy van. De,ha mindenképp szeretnél másodikat én mindenképpen rövidebb nevet választanék. Milyen nevek tetszenek neked kérdező? :)
2019. márc. 7. 21:28
 20/41 A kérdező kommentje:

5-ös csak a véleményeteket kérdeztem, nem azt hogy mondjátok meg én mit válasszak

11-es nem tudom mit kell értetlenkedni, senki nem mondta hogy a lányomnak szeretnék nevet választani, lehet a kérdés elméleti is nem baj?

Amúgy meg ha nem tudtok értelmes választ adni, akkor minek szóltok hozzá?

Ezt sose értettem...

Utolsó nekem tetszik: Írisz, Léna, Kiara, Leila, Flóra

De nem mindegyik hangzik jól mellé.

2019. márc. 7. 21:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!