Az tetszik ha 2 keresztnév van, de nincs 2 név ami tetszene?
Megmondom őszintén én az Izabella mellé nem adnék második nevet, mert eleve dupla név (Iza+Bella). 2 rövidebb név még elfér egymás mellett ha nagyon szeretnétek, de így viszont nagyon idétlen és nyelvtörős lesz, bármit is választotok.
Az Izabella eleve egy osszevont nev, tehat tulajdonkeppen ketto, de oke, nemez volt a kerdesed:
Izabella Éda
Izabella Anna
Izabella Nóra
Izabella Flóra
Izabella Andrea
Izabella Mira
Izabella Éva
Izabella Erna
Izabella Rossellini
Semmilyet! Ez mellé hlyeség lenne.
De ha te akarsz válassz magadnak
Nekünk is tetszett az Izabella meg az Annabella. Viszont szerintem nem illik hozzá második név, mivel eleve 2 név összevonása.
De ha mindenképpen szeretnétek, akkor rövidebb második nevet keressetek.
Istenem nektek nem mindegy hány nevet ad a kérdező? Minek akarjátok lebeszélni, talán hatással lesz rátok hány neve lesz ennek a kislánynak? Nem. Akkor miért nem lehet a kérdésre válaszolni? Utálom, hogy ezen az oldalon még egy egyszerű kérdés megválaszolása sem megy anélkül, hogy véleményt nyilvánítsatok és megpróbáljatok egy vadidegent meggyőzni az álláspontotokról amit a kutya sem kérdezett...
Az Izabella mellé én rövid nevet adnék ami mássalhangzóval kezdődik vagy olyat ami rímel az elsőhöz: Kitti, Petra, Bianka, Nóra, Szofi, Réka, Cintia, Száva, Fanni, Zita stb
5-ös csak a véleményeteket kérdeztem, nem azt hogy mondjátok meg én mit válasszak
11-es nem tudom mit kell értetlenkedni, senki nem mondta hogy a lányomnak szeretnék nevet választani, lehet a kérdés elméleti is nem baj?
Amúgy meg ha nem tudtok értelmes választ adni, akkor minek szóltok hozzá?
Ezt sose értettem...
Utolsó nekem tetszik: Írisz, Léna, Kiara, Leila, Flóra
De nem mindegyik hangzik jól mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!