Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Balambér...

Mi a véleményetek a Balambér és Uldin nevekről?

Figyelt kérdés
2019. márc. 6. 19:59
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
88%
mert az Uldin maga hülyén hangzik. sose tetszettek a magyartól nagyon elütő keresztnevek magyar vezetéknévvel párosítva, egyszerűen nem passzol.
2019. márc. 6. 20:57
 12/25 anonim ***** válasza:
99%
A Budai Uldin János nekem úgy hangzik, mintha két vezetékneve lenne. Ismered Osvát Erzsébet Balambér című gyerekversét?
2019. márc. 6. 21:27
 13/25 anonim ***** válasza:
91%
Ne már, most te tényleg ennyire hülye vagy?? Budai Balambér?? Teneked valami bajod van, ember... Egyre jobban egyediek akartok lenni, de csak egyre jobban nevetségessé teszitek magatokat. Ez nem sértés, ez őszinte kritika, mert komolyan megdöbbentem. Hidd el, nincs olyan ember, aki ezen nem röhögne. Ne tedd tönkre a gyereked életét, adj normális nevet.
2019. márc. 6. 21:42
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Én értem, hogy nagyon sokan vagyunk a világon és valahogy egyedinek kell lenni.

De attól, hogy hülyét csinálsz a gyerekből, még nem lesz különleges.

Adj ritkább nevet, de balambér könyörgöm, hát ki se tudom olvasni röhögés nélkül :D

2019. márc. 6. 21:46
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Remek törzskönyvi név két bernáthegyinek.
2019. márc. 6. 21:49
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
#15 és tényleg :D
2019. márc. 6. 22:03
 17/25 anonim ***** válasza:
92%
Mi párommal 1 órája ezen röhögünk, szóval add csak nyugodtan. Egyik előző voltam. XD
2019. márc. 6. 22:42
 18/25 anonim ***** válasza:
80%
Balambér... Én tuti Galambvérnek hívnám a háta mögött.
2019. márc. 6. 22:50
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy vagyok az ilyenekkel, hogy hiába tetszene néhány különlegesebb név, ha tudom, hogy ezzel nevetség tárgyává tenném a gyerekem, akkor nyilván választok másikat. Nagyon extrovertált és magabiztos személyiségnek kell lennie Balambérnek vagy Uldinnak ahhoz, hogy ne jelentsen neki hátrányt, felül tudjon emelkedni azon, hogy eleve nehezítetten indul a játékban. Mert az ilyen név egy teher, vagy kereszt, amit egész életében visel az ember. És, ha ehhez nincs meg a megfelelő személyiség, amit nyilván nem tudhatsz előre, akkor már csak a születendő gyermeked iránti szeretetből és jóindulatból, ne tedd ezt vele.
2019. márc. 7. 10:18
 20/25 anonim ***** válasza:
78%

Budai Uldin János -> Budin Ül a János

Budai Balambér - bammeg

Akkor már Budai Balázs, úgyis Balinak fogjátok hívni.

2019. márc. 7. 10:47
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!