Mennyire hasonlított a babátok a! D-s fotókra, miután megszületett?
Figyelt kérdés
2010. júl. 2. 15:22
1/11 A kérdező kommentje:
4D-s természetesen. Bocsi! :)
2010. júl. 2. 15:23
2/11 anonim válasza:
Mi a 23. héten voltunk, és bár ott még kis soványka volt, de nagyon-nagyon hasonlít :) Abból nem tudtam volna megmondani, hogy ilyen lesz, de így, hogy látom már itt kint milyen, így nagyon hasonlít :)
3/11 anonim válasza:
Semennyire! És többet láttam már, egyik sem és más is ezt mondta!
4/11 anonim válasza:
szerintem minden baba ugyanolyan a 4D-n :D
Mi is azt néztük a barátnőmmel, hogy mindkét baba ugyanúgy néz ki. Mármint az enyém meg az ő babája :))
5/11 anonim válasza:
24.héten voltunk. Amíg kisebb volt nem nagyon,de mostanában (1 éves) sokat nyúlik teljesen olyanok a vonásai mint a felvételen.
6/11 anonim válasza:
Nekünk nagyon jó minőségű lett a 4D. Pont olyan a fiam mint a képen.
7/11 anonim válasza:
Nagyon hasonlít,már akkor kiderült hogy eszméletlenül olyan mint apa volt, babának.Mondjuk mi már a pufibb arcokat láttuk 28 és 33 hetesen.
8/11 anonim válasza:
Az én lányaim is nagyon hasonlítottak
1. a későbbi újszülött valójukra
2. az apjukra a 4D fotón
3. és egymásra is - 3 év eltéréssel :)
9/11 anonim válasza:
26.héten voltunk 4D UHon,és meglepő,hogy mennyire hasonlított már akkor a bátyjára!És kint meg kiköpött bátyja.
úgyhogy mi elmondhatjuk,hogy a a kicsi fiunk nagyon is hasonlít a pocakos valójához
10/11 anonim válasza:
Az első fényképe a kórházban ugyan olyan, mint a 36-ik heti UH-n. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!