Mennyire hasonlitott az altalatok elkepzelt baba a megszületett babahoz kepest?
Én szőke kékszeműt képzeltem el, mert a férjem és én is azok vagyunk :) A baba is az lett :)
Egyébként a 20.hétig fiú-megérzésem volt, aztán hirtelen lány-megérzésem lett, ami kitartott a végéig. Mivel uh-n sose mutatta magát, a szüléskor derült ki, hogy tényleg lány.
Ja és mivel nagyon pici pocakom volt, azt hittem, hogy még 3 kiló se lesz, amikor megszületik, de 3,5 kg volt.
Az uh-n egyszer mutatott kis arcgödröcskét, az megvan, ha mosolyog :) :) Tiszta apja egyébként kívülről-belülről és ennek örülök is, mert ezt nagyon szerettem volna :)
Én nem igazán képzeltem el semmit, de még terhes sem voltam, mikor már tudtuk, hogy Szabinánk lesz:-)
Az apja szemét szántam neki, megkapta:-)
Az uh képre nagyon hasonlít, mindkettőnkből a jót örökölte:-)
Nem tudtam, nem mertem elképzelni. Csak reménykedtem, hogy a legjobbakat fogja örökölni, és hogy nem az anyósomra hasonlít majd.
Az apja száját, az én államat és szempillámat kívántam neki. Bejött, kivéve, hogy az apja állát örökölte. Azt gondoltam, barna szemű és hajú lesz. A haja kezd kiszőkülni, a szeme meg olyan kék, mint az anyósomé (ez az egyetlen szép szegény nőben).
A 4d-hez képest hasonlít, az apja szája már azon is látszott. Mondták, hogy lesz haja, így azt is tudtam előre.
Nem gondoltam, hogy ilyen szép lesz. Mai napig mindenhol megcsodálják. :)
Nekem nagy kő esett le a szívemről, amikor megláttam, mert tényleg nagyon féltem, hogy olyan lesz, mint a kedves mama! Csúnya dolog, de talán még el is sírtam volna magam.
Szerencsém van, csodaszép a lányom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!