Gyes után milyen tapasztalataid voltak munkakeresés kapcsán?
Fél évembe telt, mire új munkahelyet találtam gyes után, mert sok helyről vissza se jeleztek, ha igen, akkor mondtak, hogy hát a gyerek beteg lesz blabla... vagy betelt az allás.
Nagy nehezen végül talaltam egy jo helyet, ahol jo a beo és normalisan álltak ahhoz is, hogy gyerekem van. Nem akadtak ki, mert terveztük a masodikat, sőt várnak vissza, mert most itthon vagyok a kicsivel.
Szoval a sok negativ után nekem volt 1 pozitiv elmenyem is.
Sok negatív tapasztalatom volt. Mindenhol a gyerek volt az "akadály", mert mi lesz ha beteg lesz,vagy szünet az oviban.
A legtöbb munkaadó ilyen téren borzalmas. Gyes után 3 évig csak közmunkám volt időnként, de közben tanultam. Hiába volt 3 szakmám az első hely ahová felvettek az takarítás volt. Pár hónap után aztán sikerült normális munkát találnom, akkor már a lányom 6 és fél éves volt.
Mondjuk azt hozzá teszem, hogy borsodról van szó, itt még mindig nehéz munkát találni, olyat amit kisgyerek mellett lehet végezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!