Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám én is olyan jól...

Hogyan tudnám én is olyan jól csinálni, mint Dobó Ági instaanyuka?

Figyelt kérdés

Már régóta foglalkoztat a kérdés..

Tanult, sportolt, szép kinézetű, jól főző, értelmes tájékozott, nagyon jó anyuka és -féleség. És a dolgaim is jól haladnak. Most Thaiföldön nyaralnak, tele vannak energiával, építkezés, minden ezer szalon fut náluk.

Hogy lehet valaki ennyire sokoldalú és ügyes? Hogy lehet ennyi energiájuk? Komolyan erdekelne:)) nekem kb minden napom egy katasztrófa hasonló körű gyerekekkel.. mi is építkeztünk, de kb az élettől ment el a kedvem.. annyira kivoltunk, vagyunk ..

2019. febr. 27. 20:54
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

Ők a világ legboldogabb párja? Ezt abból szűröd le hogy látsz két hetente egy fél órás összevágott anyagot róluk? Te tényleg ilyen naiv vagy?!

Ági nem egyedül takarítja azt a házat, és a klasszikus értelemben vett 8 órás munkája sincs. Neki az a munkája hogy jól nézzen ki, munkaként ezért magával foglalkozik, edz például.

Amit a YouTubeon látsz meg az instán, facebookon az nem a valóság, csak egy szelet a tortából...

2019. febr. 28. 10:38
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

Jesszus!

Te komolyan azon stresszelsz, hogy van egy nő aki retusált fotókból és megjátszott pillanatokból felépített egy mű életet, amit minden csatornán az arcodba tol, hogy szarul érezd magad tőle? Ezek azok a dolgok az életben, amit messze-messze magad mögött kell hagyni, különben beleőrülsz. Gondolj bele, jól érzed magad azokkal a gondolatokkal, hogy "én szarul csinálom, én nem vagyok ennyire szép, nem vagyok jó, nem ilyen az életem"? Jó kedved lesz tőle? Jobb lesz tőle az életed? Megéri ilyen dolgokra gondolni? Egyáltalán nem!

Hagyd az egész instagram-hülyeséget, engedd el ennek a műcsajnak a majmolását, és koncentrálj a családodra. Találd meg azokat a szépségeket, amik nálatok vannak meg, másnál meg nem. Kit érdekel, ha nincs elmosogatva, ha egy hatalmasat lehet játszani a gyerekekkel? Senkit! Kit érdekel, ha mi nem tudunk eljutni Thaiföldre, de elmegyünk a Balcsira helyette és egy igazán emlékezetes családi programot rakunk össze? És ha nekünk nem halad úgy az építkezés? Nyilván, mert egy "celeb" olyan bürokráciai csatornákat tud megnyitni, ami nekünk, halandóknak soha az életben nem adatik meg.

Egészségesek a gyerekeid. Születhettek volna betegéggel is, 0-24 órás gondozásra szorulva, társasjátékozás helyett etethetted volna nyelőcsőszondán valamelyikőjüket, miközben a nyálát törölgeted (minden tiszteletem a beteg gyermekeket gondozóknak, nálunk is van egy kislány a családban, így tudom, milyen). Építkeztek = van hol laknotok, nem kell anyaotthonba költözni, nem kell segélyért sorban állni, nem kell minden egyes fillért meggondolni, nem kell fűtetlen lakásba hazaérni, nem kell minden este üres tésztát enni, mert nem futja másra. Van bevételetek, van munkátok. Van okostelefon, amin instagramot nézegethetsz. Van férjed, nem egyedül kell szembenézned minden nappal, nem egyedül mész aludni esténként, nem rád hárul az egész élet súlya. Nem vagy halálos beteg, nem kell azon gondolkoznod, hogy hogy búcsúzz el a gyerekeidtől, és mire fognak emlékezni belőled.

El tudod te képzelni, mennyire ELKÉPESZTŐEN szerencsés vagy? Hány család tenne meg bármit, hogy a helyetekben lehessen? Fogalmad nincsen... És ezek után az a legnagyobb bajod, hogy él valahol egy család, aki egy hamis valóságot mutat meg aminek semmi köze a valódi életükhöz, eltorzított, elmaszkírozott képet ad a nem létező tökéletesről, és ti erre nem hasonlítotok? Elárulom, SENKI nem hasonlít erre. Mert nem létezik.

2019. febr. 28. 11:41
 23/27 anonim ***** válasza:
73%

Ne nézd ezeket az insta sztårokat ha nem akarsz pszihologusnak fizetni ,kėsöbb hogy kigyogyitson a délidből.

Ezek nem åtlagos anyukåk nincs klasszikus munkåjuk,van segitsėgük,mindenre nem csak fėrjük.

Akkor lenne követendö ha miutån 8-10 órát dolgozott,utåna mėg bevásårolna főzne ,stb ės ügy is fitek nėzte ki .

2019. febr. 28. 19:19
 24/27 anonim ***** válasza:
Tökéletes instaanyuka ide vagy oda, majd’ egy évtizedekig derogált a pasijának, hogy feleségül vegye. Most jutott el odáig, hogy nagy kegyesen beadta a derekát. Fölösleges hozzájuk hasonlítgatbod magad...
2020. aug. 6. 15:09
 25/27 anonim válasza:
Akik leszólják Ágit: márpedig elég jólnevelt a két gyereke, főzni tud, boldognak tűnnek, van egy szép házuk, van munkájuk, emelett életük is. Nyilvan a kozossegi oldalakra elsosorban a pozitiv dolgokat fogja feltolteni, amivel talaln masokat is motivalhat. Egyike az olyan hazai hires embereknek, akik nem rosszindulatuak, tanultak, kis kedves mosolygos. Az hogy bekepzelt egy kicsit? Hat van mire, ugyanis szep, tanult, (jogi diploma), plusz emellet haztartast vezet ket gyerekkel, plusz az eletben elert eleg szep dolgokat. Es kitart egy olyan pasi mellett, aki nem ertekeli ot elegge, mikor 10ujjara talalna pasit! Nem probalja tokeletesen beallitani az eletet, o maga irta le hogy volt megcsalas a kapcsolatukban, es hogy nem mindig voltak jo idoszakaik, volt hogy az egyik kapaszkodott, a masik akart menni, es forditva... es higy o kemenyen megdolgoztak ezert a kapcsolatert. Az, hogy meg csak most kerte meg a ferje a kezet... Kit érdekel, most komolyan? Legalább megkérte és mèg együtt vannak x év után. Szerintem ez sokkal jobb szitu, mint mikor valaki fél- 1év után megkéri a másik kezèt, utána jön a gyerek, és pár év múlva szakítanak... vagy lehet évek sem kellenek hozzá😅 egy tokeletes kapcsolat sincsen, de ami biztos, hogy Agi tisztelettel beszel a parjaval, a tobbi “celeb” osbunko tuskohoz kepest ( pl Hodi pamela, meg azok akik megnyertek az azsiaexpressz masodik reszet, akik szamolni sem tudnak, stb). Nem tudom az emberek miert tamadnak masokat folyton, es miert keresnek rajtuk hibat, es arra fokuszalnak. Irigysegbol? Vagy egyszeruen csak a sajat eletuk ennyire unalmas? Vagy csak rosszindulat?
2020. szept. 13. 15:14
 26/27 A kérdező kommentje:
Köszönjük Ági 😂👏👏👏
2020. szept. 13. 18:20
 27/27 anonim válasza:
Nem agi volt 😄😄 szerintem o nem is nezi
2020. nov. 7. 08:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!