Hogyan tudnám én is olyan jól csinálni, mint Dobó Ági instaanyuka?
Már régóta foglalkoztat a kérdés..
Tanult, sportolt, szép kinézetű, jól főző, értelmes tájékozott, nagyon jó anyuka és -féleség. És a dolgaim is jól haladnak. Most Thaiföldön nyaralnak, tele vannak energiával, építkezés, minden ezer szalon fut náluk.
Hogy lehet valaki ennyire sokoldalú és ügyes? Hogy lehet ennyi energiájuk? Komolyan erdekelne:)) nekem kb minden napom egy katasztrófa hasonló körű gyerekekkel.. mi is építkeztünk, de kb az élettől ment el a kedvem.. annyira kivoltunk, vagyunk ..
Ők a világ legboldogabb párja? Ezt abból szűröd le hogy látsz két hetente egy fél órás összevágott anyagot róluk? Te tényleg ilyen naiv vagy?!
Ági nem egyedül takarítja azt a házat, és a klasszikus értelemben vett 8 órás munkája sincs. Neki az a munkája hogy jól nézzen ki, munkaként ezért magával foglalkozik, edz például.
Amit a YouTubeon látsz meg az instán, facebookon az nem a valóság, csak egy szelet a tortából...
Jesszus!
Te komolyan azon stresszelsz, hogy van egy nő aki retusált fotókból és megjátszott pillanatokból felépített egy mű életet, amit minden csatornán az arcodba tol, hogy szarul érezd magad tőle? Ezek azok a dolgok az életben, amit messze-messze magad mögött kell hagyni, különben beleőrülsz. Gondolj bele, jól érzed magad azokkal a gondolatokkal, hogy "én szarul csinálom, én nem vagyok ennyire szép, nem vagyok jó, nem ilyen az életem"? Jó kedved lesz tőle? Jobb lesz tőle az életed? Megéri ilyen dolgokra gondolni? Egyáltalán nem!
Hagyd az egész instagram-hülyeséget, engedd el ennek a műcsajnak a majmolását, és koncentrálj a családodra. Találd meg azokat a szépségeket, amik nálatok vannak meg, másnál meg nem. Kit érdekel, ha nincs elmosogatva, ha egy hatalmasat lehet játszani a gyerekekkel? Senkit! Kit érdekel, ha mi nem tudunk eljutni Thaiföldre, de elmegyünk a Balcsira helyette és egy igazán emlékezetes családi programot rakunk össze? És ha nekünk nem halad úgy az építkezés? Nyilván, mert egy "celeb" olyan bürokráciai csatornákat tud megnyitni, ami nekünk, halandóknak soha az életben nem adatik meg.
Egészségesek a gyerekeid. Születhettek volna betegéggel is, 0-24 órás gondozásra szorulva, társasjátékozás helyett etethetted volna nyelőcsőszondán valamelyikőjüket, miközben a nyálát törölgeted (minden tiszteletem a beteg gyermekeket gondozóknak, nálunk is van egy kislány a családban, így tudom, milyen). Építkeztek = van hol laknotok, nem kell anyaotthonba költözni, nem kell segélyért sorban állni, nem kell minden egyes fillért meggondolni, nem kell fűtetlen lakásba hazaérni, nem kell minden este üres tésztát enni, mert nem futja másra. Van bevételetek, van munkátok. Van okostelefon, amin instagramot nézegethetsz. Van férjed, nem egyedül kell szembenézned minden nappal, nem egyedül mész aludni esténként, nem rád hárul az egész élet súlya. Nem vagy halálos beteg, nem kell azon gondolkoznod, hogy hogy búcsúzz el a gyerekeidtől, és mire fognak emlékezni belőled.
El tudod te képzelni, mennyire ELKÉPESZTŐEN szerencsés vagy? Hány család tenne meg bármit, hogy a helyetekben lehessen? Fogalmad nincsen... És ezek után az a legnagyobb bajod, hogy él valahol egy család, aki egy hamis valóságot mutat meg aminek semmi köze a valódi életükhöz, eltorzított, elmaszkírozott képet ad a nem létező tökéletesről, és ti erre nem hasonlítotok? Elárulom, SENKI nem hasonlít erre. Mert nem létezik.
Ne nézd ezeket az insta sztårokat ha nem akarsz pszihologusnak fizetni ,kėsöbb hogy kigyogyitson a délidből.
Ezek nem åtlagos anyukåk nincs klasszikus munkåjuk,van segitsėgük,mindenre nem csak fėrjük.
Akkor lenne követendö ha miutån 8-10 órát dolgozott,utåna mėg bevásårolna főzne ,stb ės ügy is fitek nėzte ki .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!