Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám én is olyan jól...

Hogyan tudnám én is olyan jól csinálni, mint Dobó Ági instaanyuka?

Figyelt kérdés

Már régóta foglalkoztat a kérdés..

Tanult, sportolt, szép kinézetű, jól főző, értelmes tájékozott, nagyon jó anyuka és -féleség. És a dolgaim is jól haladnak. Most Thaiföldön nyaralnak, tele vannak energiával, építkezés, minden ezer szalon fut náluk.

Hogy lehet valaki ennyire sokoldalú és ügyes? Hogy lehet ennyi energiájuk? Komolyan erdekelne:)) nekem kb minden napom egy katasztrófa hasonló körű gyerekekkel.. mi is építkeztünk, de kb az élettől ment el a kedvem.. annyira kivoltunk, vagyunk ..

2019. febr. 27. 20:54
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
85%
Láttam a videóit. Pénz. Pénz. Pénz. Sok terhet levesz az ember válláról. Igen szép, jó alakja van, de az intelligenciától távol van. Másrészt bárki megteheti, hogy lemenjen futni, vagy ami a legkönnyebben megoldható, be a babakocsiba a gyerek és egy jó kiadós 40 perces séta. Boldogsághoz pedig lelki egyensúly kell. Legyen mondjuk az első dolgod hogy nem hasonlítgatod magadat másokhoz. :)
2019. febr. 27. 22:15
 12/27 anonim ***** válasza:
80%

Miėrt hasonlítod magad ilyen insta mamikhoz,?én egyetlen ilyen insta mamit se nėzek nem is ėrdekel,

Amugy pėnz,jó sok pėnz minimålis hétköznapi gondok no stressz ,sok sok segitsėg.

2019. febr. 28. 05:44
 13/27 anonim ***** válasza:
92%
El kell hogy szomorítsalak. Az ilyen youtuberek nem önmagukat adják, meg is játsszák magukat, hisz nekik ebbe pénz van. Érdekessé kell tenni a csatornát, más különben a kutya se nézné. Külön van egy ember aki vágja ezeket a részeket, mindig a legelőnyösebb oldalukat mutatják, ami a nézettség szerint számíthat. Ez is egy szenny, csak nem a tv-ben nézed hanem neten. Nem kell mindennek bedőlni!
2019. febr. 28. 05:47
 14/27 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem kerüld a közösségi médiákat. Ne haragudj, de nem tudod jól használni. Meg kell érteni, hogy ők is ugyanolyan emberek, mint mi. Csak éppen megosztanak egy szeletet az életükből. A legpozitivabb, legjobb részeket osztják meg. Szerintem természetes, hogy nem rakja ki, amikor a gyereke hányik éjszaka, vagy a férjével veszekszik stb. Azt sem rakja ki, ha kupi van a lakásban vagy odaèg a kaja.

Ha folyamatosan összehasonlítagatod magad velük, akkor inkább ne instagramozz meg YouTubeozz. Feleslegesen bizonytalanit el

2019. febr. 28. 07:21
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
pénz, ha erre nincs gondod, akkor semmire sem. Az rengeteg energiát kivesz az emberről, ha a pénzt be kell osztania meg azon gondolkodnia, hogy miből mit. Ha pénzed van, mindened van. És nekik nyilván van.
2019. febr. 28. 08:04
 16/27 A kérdező kommentje:
Nem értek egyet azzal, amit írtok. Ha ezek meg tudnak valósulni,amiket feltesz, akkor igenis jó életé van. Minőségi. Tudom, hogy nem teszik ki a rossz dolgokat, de rengeteg jó dolog van az életében, ami ad. Nekem nincs ennyi, és nem is feltétlenül a pénz miatt, egyszerűen nincs ennyi időm és energiák valahogy. Kb már abba kipurcanok, ha egy nap mindent megcsinálok itthon.. főzés takarítás gyerekesed bevásárlás és társai..
2019. febr. 28. 08:09
 17/27 anonim ***** válasza:
87%
Minőségi, jah! Ez egy színjátszás. A pasassal egyáltalán nem olyan jó a viszonyuk mint amilyennek látni lehet. Meg is csalták egymást, ha nem hallottál volna róla. Ez tényleg minőségi.
2019. febr. 28. 08:14
 18/27 anonim ***** válasza:
22%
honnan tudod,hogy megcsalták egymást?
2019. febr. 28. 08:58
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj hogy olyan dolgokat hasonlítasz egymáshoz, amiket nem kéne. Ezeknek az instamamiknak az a foglalkozásuk, hogy nyűgözzék le szó szerint a nézőket. Más dolga nincs, mint azon agyalni melyik képet tegye fel, azt hogy szerkessze meg, milyen videókat csináljon. Egy olyan nő, akinek van munkahelye, ahova be kell járni, értelemszerűen nem tud ilyet virítani a közösségi oldalakon. De nem is kell, mert neki nem az a munkája, hogy celebkedjen.

Tényleg ne nézegesd ezeket ha nem tudod helyén kezelni a dolgokat.

Biztos többször van neki is xar napja, csak egyszerűen nem teszi fel. Nem is tehetné meg, mert akkor ki követné? Senki. Hisztit, lepukkantságot lát az ember eleget sokszor otthon sajnos. Ők pont azért vannak, hogy a nem mindennapi életet mutassák meg a közönségnek, mint egyfajta szemfényvesztés.

Kicsit gondolkodj már könyörgöm.

2019. febr. 28. 09:25
 20/27 A kérdező kommentje:
Én is hallottam, hogy megcsaltak egymást. Ehhez képest most ők a világ legboldogabb párja. Tálán tényleg a pénz és a szemfényvesztés a magyarázata a dolognak. Nem tudhatom mit el még belül. Igazatok van. Mondjuk nehezen tudom elképzelni, hogy azt a nagy házat egyedül kitakarítja, főz, gyereket, és mellette lenyom 8 óra munkát és úgy ilyen szép energikus.
2019. febr. 28. 10:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!