Hogyan tudnám én is olyan jól csinálni, mint Dobó Ági instaanyuka?
Már régóta foglalkoztat a kérdés..
Tanult, sportolt, szép kinézetű, jól főző, értelmes tájékozott, nagyon jó anyuka és -féleség. És a dolgaim is jól haladnak. Most Thaiföldön nyaralnak, tele vannak energiával, építkezés, minden ezer szalon fut náluk.
Hogy lehet valaki ennyire sokoldalú és ügyes? Hogy lehet ennyi energiájuk? Komolyan erdekelne:)) nekem kb minden napom egy katasztrófa hasonló körű gyerekekkel.. mi is építkeztünk, de kb az élettől ment el a kedvem.. annyira kivoltunk, vagyunk ..
Miėrt hasonlítod magad ilyen insta mamikhoz,?én egyetlen ilyen insta mamit se nėzek nem is ėrdekel,
Amugy pėnz,jó sok pėnz minimålis hétköznapi gondok no stressz ,sok sok segitsėg.
Szerintem kerüld a közösségi médiákat. Ne haragudj, de nem tudod jól használni. Meg kell érteni, hogy ők is ugyanolyan emberek, mint mi. Csak éppen megosztanak egy szeletet az életükből. A legpozitivabb, legjobb részeket osztják meg. Szerintem természetes, hogy nem rakja ki, amikor a gyereke hányik éjszaka, vagy a férjével veszekszik stb. Azt sem rakja ki, ha kupi van a lakásban vagy odaèg a kaja.
Ha folyamatosan összehasonlítagatod magad velük, akkor inkább ne instagramozz meg YouTubeozz. Feleslegesen bizonytalanit el
Az a baj hogy olyan dolgokat hasonlítasz egymáshoz, amiket nem kéne. Ezeknek az instamamiknak az a foglalkozásuk, hogy nyűgözzék le szó szerint a nézőket. Más dolga nincs, mint azon agyalni melyik képet tegye fel, azt hogy szerkessze meg, milyen videókat csináljon. Egy olyan nő, akinek van munkahelye, ahova be kell járni, értelemszerűen nem tud ilyet virítani a közösségi oldalakon. De nem is kell, mert neki nem az a munkája, hogy celebkedjen.
Tényleg ne nézegesd ezeket ha nem tudod helyén kezelni a dolgokat.
Biztos többször van neki is xar napja, csak egyszerűen nem teszi fel. Nem is tehetné meg, mert akkor ki követné? Senki. Hisztit, lepukkantságot lát az ember eleget sokszor otthon sajnos. Ők pont azért vannak, hogy a nem mindennapi életet mutassák meg a közönségnek, mint egyfajta szemfényvesztés.
Kicsit gondolkodj már könyörgöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!