Fog valtozni ezaltal a baba vezetek neve?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Kaptam ma egy levelet a gyamhivataltol, hogy a babam jogallasa rendezetlen, mert anyakonyvezve nincs neki apa bejegyezve. Amikor terhes lettem, a baba apja le se sza*t, folyamat bizonygatta hogy o nem lehet az apa... tehat az en nevemre kerult a babam, apa nem lett megjelolve, mert apa nem volt seholse! Nem vagyok hazas meg semmi ilyesmi, parkapcsolatban elek. Elettarsam felajanlotta , hogy tesz apasagi elismero nyilatkozatot, hogy vegre lezarja a gyamugy ezt a “ nagyon komoly “ kerdest.. most az en keresztnevem viseli a babam, ha elettarsam elirmeri az apasagot, maradhat az en nevemen a baba, vagy atkerul igy az overe? Koszonom a valaszokat kerlek segitsetek! Szep napot mindenkinek.#anyakönyvezés #apai elismero nyilatkozat
2019. febr. 27. 15:12
11/11 anonim válasza:
Végül mi lett? Szerintem is a képzelt apa a legjobb, ha már a saját nem játszik. Amilyen agyrémeket lehet olvasni manapság, pl. ahol a 8 hós ikreket vitte el az apa és vasrács mögött láthatja csak az anya őket, a bíróságok meg 8 hónapja passzolgatják egymásnak, hogy ki az illetékes az ügyben meg ilyenek... véletlen sem adnék jogokat a gyerekem felett valakinek aki valójában nem is az apja, sose lehet tudni. Amíg nincs baj, addig sok emberről nem is gondolnánk mikre képes, hogy bosszút álljon..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!