Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek fog változni a...

Szerintetek fog változni a baba bőrszíne? Vagy ő ilyen kis barna börű lesz? 😊

Figyelt kérdés

2 napos a kislányom, és az érdekesség az egészbe hogy olyan kis sötét barna bőrrel született.

Nekem se hófehér a bőröm, de nincs is ilyen barna, a párom meg kifejezetten világos börű.

Ez még ezután változik? Vagy ilyen kis barna börű beby lett?😊

Félre értés ne essék, ígyis csoda szép kislány és imádom, mindössze elgondolkodtatott.🤗

2019. febr. 10. 15:22
 1/7 anonim ***** válasza:
21%
Valószínű valahol a felmenők között voltak cigányok, ezt ne vedd rossz néven , nem azért mondom, de lehet valamelyik ük szülő az volt , és oda ütött vissza. ha nincs hivatalosan összeállított családfátok, akkor nem lehet tudni. Egyébként az is lehet , hogy csak sárga.
2019. febr. 10. 15:25
 2/7 anonim ***** válasza:
39%

Nem fog. Esetleg nyáron még barnább lesz.

Az én fiam meg olyan fehér, hogy 1 éves koráig a védőnő folyton vérvételre akarta küldeni... Nyáron van egy kis színe... Amúgy hófehér bőrű, kék szemű, szőke hajú.

2019. febr. 10. 15:26
 3/7 A kérdező kommentje:

Viszont amikor megszületett akkor nem volt ilyen rá pár orára lett sötétebb a kis bőre. Lehet van rajta tényleg egy pici sárgaság. Na de vegülis mindegy. Igyis ugyanolyan szép, csak fura volt.😊

Amugy nincs családfa, szoval lehetséges még az is.😊

2019. febr. 10. 15:36
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem hogy be van sargulva? Nekem besargul a gyerekem es egesz furan sotet lett (barna, nem sarga)
2019. febr. 10. 15:47
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Barátnőm mindkét gyermeke sötét hajjal és barnás bőrrel született (mindkét szülő szőke, világos bőrű) és mindkét gyerek kiszőkült és világos a bőrük. A nagy 4 éves és nyáron nagyon szuperül barnul, a pici még most lesz 1 éves, róla még nem tudjuk, de valószínűleg ő is olyan lesz.

Gratulálok a babádhoz!

2019. febr. 10. 16:27
 6/7 anonim ***** válasza:
61%
A felmenők között lehetett barna bőrű valaki, valószínűleg a te babádon pont kijött. Az én példámmal élve: haragoszöld szemem van, miközben mindkét szülőm és mind a négy nagyszülőm kék szemű, és nem is emlékeztek zöld szemű rokonra. Néhány éve előkerült az egyik dédszülőm háborús naplója, amelyben megemlíti édesanyja gyönyörű zöld szemét. Magyarán legutoljára az üknagymamámnak volt zöld szeme, majd legközelebb száz-sok év múlva, négy generációval később én kaptam ezt az ajándékot. Örülj neki, hogy barna bőrű, nem fog leégni könnyen, nyáron kis négerbaba lesz :) Gratulálok a picihez!
2019. febr. 10. 16:44
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Egy kis csoda amugy!😍🤗
2019. febr. 10. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!