Rengeteg kislány születik mostanában, ez miért van? Körülöttem is mindenkinek lânya van, vagy lánnyal terhes, rengeteg növel beszéltem mindnek lánya van/lett/lesz. Valóban kevesebb fiú születik?
Lehet, hogy a te ismeretségi körödben több a lány, de ez nem törvényszerű.
Pl. a fiam 3.os, 4 lány van az osztályukban, és 12 fiú, a másik harmadikos osztályban pedig 19ből 5 lány van. Az alsóbb 2 osztályban is a fiúk vannak többségben.
Az oviban is panaszkodnak az óvónők, hogy szinte csak fiús csoportjuk van. A lányom szeptembertől erősíti a lányos vonalat. :D
Az én környezetemben pont fordítva az arány. 3 éve, amikor kislányom született minden ismerösömnek fia. 1-2 távoli ismerösnek lett lánya, kb 10-nek meg fia. Volt osztálytársaim gyerekeiböl az arány 10 fiú, 5 lány, de ebböl 3 kislány nem rég született, elötte még inkább a fiúk voltak többségben.
Tavaly meg idén is körülöttem jóval több fiú született, de azért most nincsenek annyira lemaradva a lányok.
Szerintem ez puszta véletlen, hogy kinek a közvetlen környezetében miböl van több. Valamelyik irányba billenni fog a mérleg.
Nekem pl. múlt hónapban született fiam. De egyébként most tényleg nálunk is több a kislány. 4 éve, mikor a lányomat vártam, akkor meg mindenki másnak fia lett körülöttem :D
Mondjuk azt én se értem, mi ezen a borzasztó számodra. Attól, hogy te nem vagy lánypárti, a szüleik biztosan örülnek azoknak a kislányoknak, és ők fogják nevelni őket, nem te.
Ennél frissebb statisztikát nem találsz, egyértelmű, hogy a 0-4 éves korosztályban fiútöbbség van függetlenül attól, hogy a mikrokörnyezetedben mit tapasztalsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!