Majd a következő fiú lesz! Volt valakinek akinek hasonlókat szólogattak be a rokonok?
Amikor ilyeneket mondogattak nekem vagy férjemnek, csak annyit mondtam, hogy "a hasonló megjegyzéseket mindenki tartsa meg magának"
Nekünk kisfiunk van, apa kislányt szeretett volna, de persze fiunkat is imádja.
Amikor terhes voltam az anyós odaszólt, hogy hát milyen jó hogy fiú (de ezt minden találkozásnál elmondta tízszer minimum), amikor már utolsó hónapban megelégeltem és azt mondtam hogy nem biztos a neme, ijedten mondta hogy "hát még csak az kéne"..
Hiába tudta hogy a fia lányt akart, mindig ezt nyomta hogy hála égnek nem lány stb.
Amióta meg megszületett a fiunk csak azt hajtogatja hogy nekünk sose lesz lányunk, felesleges többet szülnöm..
Na én ezt megelégeltem, elmondtam neki hogy a kedves kisfiát sérti meg ezekkel a beszólásokkal rajtam kívül, és ha más értelmeset nem tud mondani akkor fogja be a száját és indulhat haza. Jah meg azt is mondtam hogy a kedves mama kommentjére senki se kíváncsi.
Nekünk anyós amikor megtudta hogy tervezünk 3. babát, közölte hogy nem kell az nekünk (!!) elég a kettő, neki is kettő van es ugy a jo.
En meg közöltem vele, hogy anyunak meg 6 gyereke van, neki annyi volt jo, nekünk meg 3 lesz, sooot lehet hogy 4, mert mi ugy akarjuk.
Aztan amikor megtudta hogy terhes vagyok, látni lehetett az arcán hogy b@ssza az ideg hogy nem neki lett igaza 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Ennek sosem lesz vége. Az öregasszony (szándékosan nem idős hölgyet írtam a stílusa miatt) letámadott az utcán hogy hú ikrek?! Mondom igen. És egy kisfiú, egy kislány? Helyeseltem.
Aztán persze hogy nem a pozitívum áradt belőle hogy mondjuk jaj de jó, ez így de szuper, nem. Hanem hogy mennyire nem irigyel, dupla gyerek, dupla gond és de szar lehet nekem. :D Mielőtt még én lennék a gonosz, nem, nem kedvesen mondta, konkrétan ecsetelte a szar sorsom és lesajnált. Na akkor megköszöntem és otthagytam.
Ezért mondom, akármilyen neműek, akárhányan vannak, akármikor születtek, valaki mindig talál valami beugatnivalót. Ne foglalkozz velük.
Nálunk három fiú van- mi fordítva hallgattuk!
:)
Főleg a harmadiknál.
Pedig mi drukkoltunk, hogy fiú legyen- egyébként tök mindegy volt- a lánynak is nagyon örültem volna. De ő is fiú lett.
Egy lánytesóm van- neki is 3fia van! :)
Férjemnek egy öccse, ott egy fiú van. Elég fiús család vagyunk! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!