Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Majd a következő fiú lesz!...

Majd a következő fiú lesz! Volt valakinek akinek hasonlókat szólogattak be a rokonok?

Figyelt kérdés
Második babánkat várjuk és kiderült, hogy ő is kislány lesz. Mi nagyon örülünk, nem volt fontos a neme, csak az, hogy egészséges legyen. viszont a család , rokonok folyamatosan beszólogatnak, meg férjemnek mondják, hogy nem baj, még fiatalok vagytok talán a harmadik fiú lesz. Bosszant a dolog nagyon, nem értem miért ilyen fontos, hogy fia is legyen valakinek? Hogyan lehet kezelni az ilyen bunkó beszólásokat?
2019. febr. 26. 13:58
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
73%
Volt anyósomnak 5 fia volt, köztük ugye a lányom apukája. Mi már a kapcsolatunk elején arról álmodoztunk, hogy lesz egy kislányunk. Ők dél-olaszok, és az esküvőkor eleve úgy gratulálnak, hogy "Gratulálunk, és fiú gyerekeket kívánunk". A lányunk volt az első unoka, majd egy hónapra rá megszületett a bátyja gyereke, aki fiú volt, majd 3 hónappal később a másik bátyjáé, szintén fiú (termékeny év volt). Amint megszülettek a fiúk, ők lettek a kedvencek. Majd 2 évves később a 3. bátyjának is lánya született. Na ekkor a sógórnő és én egy családi összejövetelen megkaptuk, hogy mi csak lányt voltunk képesek szülni. Mi meg mindketten rávágtuk, hogy szerencsére. Aztán később komoly gondok lettek az idősebb fiúunokával, onnantól az anyós már nem volt olyan lelkes.
2019. febr. 26. 14:21
 12/20 anonim ***** válasza:
99%

Amikor ilyeneket mondogattak nekem vagy férjemnek, csak annyit mondtam, hogy "a hasonló megjegyzéseket mindenki tartsa meg magának"

Nekünk kisfiunk van, apa kislányt szeretett volna, de persze fiunkat is imádja.

Amikor terhes voltam az anyós odaszólt, hogy hát milyen jó hogy fiú (de ezt minden találkozásnál elmondta tízszer minimum), amikor már utolsó hónapban megelégeltem és azt mondtam hogy nem biztos a neme, ijedten mondta hogy "hát még csak az kéne"..

Hiába tudta hogy a fia lányt akart, mindig ezt nyomta hogy hála égnek nem lány stb.

Amióta meg megszületett a fiunk csak azt hajtogatja hogy nekünk sose lesz lányunk, felesleges többet szülnöm..

Na én ezt megelégeltem, elmondtam neki hogy a kedves kisfiát sérti meg ezekkel a beszólásokkal rajtam kívül, és ha más értelmeset nem tud mondani akkor fogja be a száját és indulhat haza. Jah meg azt is mondtam hogy a kedves mama kommentjére senki se kíváncsi.

2019. febr. 26. 14:22
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem pont tegnap szolt be egy tavoli ismeros. Kerdezte,hogy fiu lesz e vagy lany,mondtam,hogy lany...erre ‘Nem baj,jo az is’ Kozoltem,hogy igazabol meg orulok is neki,hogy kislany
2019. febr. 26. 14:32
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az első gyermekem fiú. Barátnőm állandóan csajszizik, hogy tuti az lesz sógornőm mondta "ez....EZ!!!!(kapja be gondoltam ) is fiú lesz) még az orvos se tudta meg mondani mert nem mutatta magát. De ezek előre tudják. Mikor elmondtuk, hogy jön a teso... csak ne fiú legyen, de ugyan ez mástól csak ne lány legyen. Mintha a lányok nem érnének semmit. Bosszantóak. Én már bunkó paraszt módon reagálok rá.
2019. febr. 26. 14:33
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk anyós amikor megtudta hogy tervezünk 3. babát, közölte hogy nem kell az nekünk (!!) elég a kettő, neki is kettő van es ugy a jo.

En meg közöltem vele, hogy anyunak meg 6 gyereke van, neki annyi volt jo, nekünk meg 3 lesz, sooot lehet hogy 4, mert mi ugy akarjuk.

Aztan amikor megtudta hogy terhes vagyok, látni lehetett az arcán hogy b@ssza az ideg hogy nem neki lett igaza 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

2019. febr. 26. 15:03
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Ennek sosem lesz vége. Az öregasszony (szándékosan nem idős hölgyet írtam a stílusa miatt) letámadott az utcán hogy hú ikrek?! Mondom igen. És egy kisfiú, egy kislány? Helyeseltem.

Aztán persze hogy nem a pozitívum áradt belőle hogy mondjuk jaj de jó, ez így de szuper, nem. Hanem hogy mennyire nem irigyel, dupla gyerek, dupla gond és de szar lehet nekem. :D Mielőtt még én lennék a gonosz, nem, nem kedvesen mondta, konkrétan ecsetelte a szar sorsom és lesajnált. Na akkor megköszöntem és otthagytam.

Ezért mondom, akármilyen neműek, akárhányan vannak, akármikor születtek, valaki mindig talál valami beugatnivalót. Ne foglalkozz velük.

2019. febr. 26. 17:18
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Sok ember úgy csinál, mintha valami gyűjthető figurák lennének, és ha második gyereknek azonos lesz a neme az elsőével, akkor sopánkodnak, hogy pedig az már meg van, most a másikból kéne:/
2019. febr. 26. 18:05
 18/20 anonim ***** válasza:
Nálunk a harmadik "végre" fiú lett. A kedvencem a szomszédnéni volt: Na végre, Apa akkor most már boldog! Mérgemben jól beolvastam neki, hogy szerintem eddig is meglehetősen boldognak tűnt, és mi lányt akartunk harmadjára is. Ezen úgy meglepődött, hogy többet nem hozta szóba a témát. :D
2019. febr. 27. 10:11
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Arra lennék kíváncsi, hogy szaporodna a föld népessége ha minden nő csak fiút szülne:D mert a lány gyermek nem jó, de abba bele se gondolnak, hogy ha nem lenne most lány gyernek később fiú se születhetne. Logika zero butaság néhány embernél a csillagos égig ér.
2019. febr. 27. 10:19
 20/20 anonim ***** válasza:

Nálunk három fiú van- mi fordítva hallgattuk!

:)

Főleg a harmadiknál.

Pedig mi drukkoltunk, hogy fiú legyen- egyébként tök mindegy volt- a lánynak is nagyon örültem volna. De ő is fiú lett.

Egy lánytesóm van- neki is 3fia van! :)

Férjemnek egy öccse, ott egy fiú van. Elég fiús család vagyunk! :)

2019. febr. 27. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!