Majd a következő fiú lesz! Volt valakinek akinek hasonlókat szólogattak be a rokonok?
Na nekünk a majd a negyedik lány lesz vagy a sajnálkozo szánakozó megjegyzések amik jutnak.
Kisfiunk melle fiú ikrek étkeznek és eszméletlenül boldog vagyok tőle, de nincs energiam szabadkozni, hogy mi örülünk, hogy kez fiú, örülünk annak, hogy ikrek vagy, hogy kicsi a korkülönbség. Próbálok szelektíven hallani
"A következő fiú lesz". "Remélem, hogy nem!"
Ennyi, le fognak szállni rólad.
Főleg, ha nő mond ilyet: jajj, szegénykém, helyetted is fiút vártak? De látod, azért téged se cseréltek el kismalacra."
Bunkók ellen a bunkózás az egyetlen hatékony gyógyszer.
Nekem csak egy lány, de én azzal előztem meg az ilyeneket, hogy azonnal hozzátettem, mennyire reménykedtem a lányban. Ez így is volt, de Te is mondhatod, milyen jó lesz így, két nővér, majd a legjobb barátnők lesznek, mennyire örülsz, hogy újra láthatod a rózsaszín bodykat.
A legtöbb ember ilyen határozott állásfoglalással már nem mer szembehelyezkedni.
Nekem az első kislány, bent voltam még terhesen vizsgálaton kérdezi az orvos hogy kisfiú vagy kislány. Mondom kislány erre nem baj majd a következő fiú lesz...
Amúgy fiú lett a második de igazából nekem is mindegy volt de én sem értem az ilyen elszólásokat mintha a kislány nem érné annyit. Ja és ffi orvos volt..
Már mindent ellőttem, "a de jó, hogy megint lány lesz, meg a mindegy csak egészséges legyenig".
Igazából, csak az idegesít, mikor a férjemnek mondogatják, hogy" te szegény, nem lesz fiad, most ki viszi tovább a neved". Na meg anyósom folyamatosan mondogatja, hogy minek nektek három majd, mikor az is csak lány lesz biztos. Mindig is három gyereket terveztünk, de mindegy is csak nem esik jól, hogy nem örülnek velünk.
Szegény korlátolt vénasszony. Biztis neki is ezt tolták. Mondd neki, hogy ma már a lány is tovább tudja adni a nevet pl Fehér-Tóth XY.
Meg hogy ennél nagyobb gondja sose legyen a Föld bolygónak.
Fordítva is mondják, ne aggódj.
Akinek két fia van, az meg megkapja, hogy majd a következő lány lesz.
Akinek mindkettő van, annál meg értetlenül néznek, hogy minek harmadik gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!