Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hány éves kapcsolatba vállaltá...

Hány éves kapcsolatba vállaltátok az első gyermeket? Hány évesek voltatok ekkor? Tervezett baba volt vagy meglepetés?

Figyelt kérdés
Előre is köszönöm a válaszokat, aki szeretné ki fejtheti, hogy szerinte jó döntés volt e, és ha újra kezdhetné ugyanígy csinálná e.

2019. febr. 25. 09:37
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Es ugyanígy csinálnám most is.
2019. febr. 25. 15:10
 22/26 A kérdező kommentje:
Én mindenkinek zöldet nyomtam! Hisz minden történet más és más, és pont ettől szép! Köszönöm, hogy válaszoltatok! És külön öröm számomra, hogy ennyi pozitív válasz érkezett. Mindenkinek csoda szép napot kívánok!
2019. febr. 25. 15:11
 23/26 anonim ***** válasza:
22 voltam, mikor összejöttünk 2015ben és 23 évesen (1 év után) babaprojekt. Idén 4 éve vagyunk együtt, jövőre 5 és összeházasodunk.:)
2019. febr. 25. 15:32
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
13 éve éltünk együtt, 32 évesek voltunk, tervezett gyerek. Jó így.
2019. febr. 25. 17:17
 25/26 anonim ***** válasza:
Gondoltam hogy nem te voltál, kérdező. :) Van néhány idióta, akinek ez a legnagyobb szórakozása.
2019. febr. 25. 17:57
 26/26 anonim ***** válasza:

4 év után volt eljegyzés, 5. évben lettem várandós tervezetten, akkor már 2 éve együtt éltünk, még a terhesség alatt összeházasodtunk. Majdnem 28 voltam, amikor a lányom született, férjem 31. Most várjuk a 2. babát 30 és 33 évesen, szintén tervezetten, 8 éve vagyunk együtt.

Nem volt mindig egyszerű, de sosem csinálnám másképp, szépen haladunk előre a gyerkőc(ök) mellett is. Most költözünk lassan a saját otthonba, eddig albérletben gyűjtögettünk. Örülök, hogy így alakult.

2019. febr. 25. 18:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!