Hány éves kapcsolatba vállaltátok az első gyermeket? Hány évesek voltatok ekkor? Tervezett baba volt vagy meglepetés?
Figyelt kérdés
Előre is köszönöm a válaszokat, aki szeretné ki fejtheti, hogy szerinte jó döntés volt e, és ha újra kezdhetné ugyanígy csinálná e.2019. febr. 25. 09:37
11/26 anonim válasza:
Mi nem voltunk úgy hivatalosan együtt a nagy korkulonbseg miatt. Gyakorlatilag pedig a 7napbol 5napot biztosan együtt töltöttünk. Aztán másfél év ismertség után pozitívat teszteltem. Én 25voltam akkor. Egy laza sokk, aztán gyors osszekoltozes, és megerkezett a kisfiunk. Most 30 vagyok, várjuk a másodikat. :) én nem bánom hogy így alakult. Imádom a kisfiam.
12/26 anonim válasza:
9 éves kapcsolatba, 4 év házasságba
30-31 évesen vállaltuk be
Szerintem korábban kellett volna, de anyagilag így biztosabb lábakon álltunk.
Tervezett
13/26 anonim válasza:
28 évesen ismertem meg a férjemet, ő akkor volt 32. 2 hónap után összeköltöztünk és zökkenőmentes volt az első időszak, pedig mindkettőnknek az első együttéléses tapasztalat volt. Az első randitól számítva másfél év múlva már esküvőt szerveztünk és megbeszéltük, hogy babát is vállalunk, amikor jönni akar. Az esküvőre, fél év múlva már félidős terhes voltam. Nem pont így terveztem, de a lányunk már 2 éves múlt, a legcsodásabb kislány és közben elköltöztünk, építkeztünk és mindent ugyanígy csinálnék.
14/26 anonim válasza:
30 és 35 évesek voltunk, mikor megismerkedtünk, rögtön tudtuk, hogy együtt szeretnénk családot.
Két hónappal később összeköltöztünk, a babára két évet vártunk, de addig rengeteget utaztunk és élveztük az életet. Két éves évfordulónk környékén egy nyaraláson megkérte a kezem, akkor már terhes voltam, csak még mi sem tudtunk róla. 7 hónappal később összeházasodtunk, lassan egy éves a gyermekünk.
Pont jókor érkezett, semmit sem csinálnék másként.
15/26 anonim válasza:
1,5 év után kezdtünk el próbálkozni, rögtön sikerült is a baba. 7 éve vagyunk együtt, 2 gyerekünk van, mindketten 30 felett voltunk amikor összejöttünk.
16/26 anonim válasza:
26 évesek voltunk mikor sz első gyermekünk született. 6 éve voltunk együtt, 2 éve éltünk is együtt házasságban. Tervezett volt. A másodikat 33 évesen szültem.
17/26 anonim válasza:
14 éve voltunk együtt, ebből 8 év házasság. 34 évesen tervezett baba. Most 4 hónapos. Elsőre megfogant.
18/26 anonim válasza:
8 hónap után döntöttünk úgy, hogy jöhet. Azóta is nagyon várjuk, de még nem jött össze a baba. Fél éve próbálkozunk.
19/26 anonim válasza:
Komolyan nem értem, egy ilyen válaszon mit kell lepontozni? Egyáltalán mit lehet "nem hasznosnak" nyilvánítani? Egyszerűen nem értem.
20/26 anonim válasza:
5 éve voltunk együtt. Én 23 éves voltam, tervezett gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!