Fogadjam el a kisruhàkat, vagy utasitsam vissza?
Babàt vàrok.
Van egy szomszédom.
Kb .olyan szinten él mint én.
Se nem gazdag,se nem szegény.
Megtudta hogy babàt vàrok.
Felajànlott kisruhàkat a babàmra,de ilyen szüveggel:
-Van egy zsàk ruhàm,odaadom neked,mert ugyis csak a szemétbe menne.
Màr 3 alkalommal emlitette,és az a màr ugyis csak a szemétbe menne 3 alkalommal hangzott el a szàjàbol,olyan helyen ahol a màsik szomszéd is hallotta.
Van màr elég babaruhàm,ràadàsul ujak,mostmàr csak azt érzem hogy direkt lenézni akar,azzal a zsàk ruhàval.
Szerintetek?
Hogy reagàljak?????????????????
Szia! Én a következő "csak a szemétbe menne"-kor azt mondanám, hogy köszi, akkor válogassuk/válogasd át és csak olyanokat adj, ami nem a szemétre való. Ha meg nincs közte használható, akkor ne adj ruhát, mert van elég.
Ha nem akarsz konfrontálódni, akkor meg csak simán mond meg neki, hogy köszi, mindenetek megvan. Így, ilyen szöveggel (hacsak nem vagyok rászorulva) én nem fogadnék el semmit.
Üdv.
Köszi a vàlaszokat,az utolso értette meg legigazàn,mit is akartam kifejezni!
Nem akarok szégyenkezni,hogy babàmra olyan ruhàt adok,amit ö a szemétbe szàn.
Döntött a pàrom.
Azt mondta ne fogadjam el,mert ha nekünk van valami amire nincs szükség azt mi felajànljuk ugy,hogy hasznàlt,màr nem vesszük hasznàt,de nem emelem ki,hogy ugyis csak a szemétbe menne,ràadäsul nem hàrom alkalommal.
Ez inkàbb sértés ,mint jo szàndék.
Aztàn majd ha sétàlok,röhög a hàtam mögött hogy az ö ocska ruhàiba bujtatom a gyerköcöt.
Szoval köszönöm a vàlaszokat,de a pàrom igy döntött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!