Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek melyik név illik...

Szerintetek melyik név illik a Rácz vezetéknévhez?

Figyelt kérdés

Lány: Elif vagy Holda

Fiú: Medox vagy Milán?

Csak ezek jöhetnek szóba mert ezek tetszenek.

2019. febr. 24. 16:46
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Na jó, mondjuk azoknál tényleg biztosan dob milliószor jobbat. A kérdező által kiírt 4 névből egyedül a Milán vállalható szerintem is.

Nem voltak azok rossz nevek, amiket nekem feldobott, csak éppen mindegyik a vezetéknévvel azonos kezdőbetűs volt, engem meg a hideg kiráz az alliteráló nevektől. :-D

2019. febr. 24. 20:51
 22/26 anonim ***** válasza:
Utolsó, nekem rosszabakat dobott ko mont amit a kérdező kiírt...at övéu legalább kiejthetők. Mondjuk azt nem értem hogy ha egy név ritkább az niért csúnya a tucat neg elfogadott. Ráadásul rengeteg olyan vezetéknév+keresztnév kapcsolat van ami együtt gáz arra mégsem szólnak....
2019. febr. 25. 03:00
 23/26 anonim ***** válasza:
Te meg megváltoztathatnád a neved Melekre. Idióta.
2019. febr. 25. 05:57
 24/26 anonim ***** válasza:
72%
Hát..drukkolok hogy kisfiú legyen és Milán, a többi vállalhatatlan :-(A Tesója mi lesz, Tugce vagy Veysel? :-D Medoxal meg majd járhattok a detoxba :-D És ha Holda lesz akkor Napja miért nem? Kérlek ne szúrjatok ki ezzel a szerencsétlennel.
2019. febr. 25. 06:39
 25/26 anonim ***** válasza:

Sose értettem az értelmét az *"+egyedi+"* neveknek. Kábé arra jó, hogy az összes ovistársa piszkálni fogja miatta, és még a felnőttek is (vagy nem tetszik a neve nekik, vagy csak nem tudják megjegyezni/kiejteni... nekem is volt óvónőm, akinek nem tetszett a nevem)

Ha erősebb jellem, akkor még túléli, ha gyengébb akkor majd vihetitek pszichológushoz a szorongása miatt.

Különben is, a szép hétköznapi nevek miért nem jók? Igaz, sok van belőlük, de a fiadból/lányodból csak egy van az egész világon.

2019. febr. 25. 07:48
 26/26 anonim válasza:
En racz vagyok és engem Nikolettnak hivnak :)
2019. márc. 2. 23:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!