Szerintetek melyik név illik a Rácz vezetéknévhez?
Lány: Elif vagy Holda
Fiú: Medox vagy Milán?
Csak ezek jöhetnek szóba mert ezek tetszenek.
Na jó, mondjuk azoknál tényleg biztosan dob milliószor jobbat. A kérdező által kiírt 4 névből egyedül a Milán vállalható szerintem is.
Nem voltak azok rossz nevek, amiket nekem feldobott, csak éppen mindegyik a vezetéknévvel azonos kezdőbetűs volt, engem meg a hideg kiráz az alliteráló nevektől. :-D
Sose értettem az értelmét az *"+egyedi+"* neveknek. Kábé arra jó, hogy az összes ovistársa piszkálni fogja miatta, és még a felnőttek is (vagy nem tetszik a neve nekik, vagy csak nem tudják megjegyezni/kiejteni... nekem is volt óvónőm, akinek nem tetszett a nevem)
Ha erősebb jellem, akkor még túléli, ha gyengébb akkor majd vihetitek pszichológushoz a szorongása miatt.
Különben is, a szép hétköznapi nevek miért nem jók? Igaz, sok van belőlük, de a fiadból/lányodból csak egy van az egész világon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!