Szerintetek melyik név illik a Rácz vezetéknévhez?
Figyelt kérdés
Lány: Elif vagy Holda
Fiú: Medox vagy Milán?
Csak ezek jöhetnek szóba mert ezek tetszenek.
2019. febr. 24. 16:46
11/26 anonim válasza:
Nekem a Honda ,meg a Kemotox nagyon tetszik,ügyesen választottál neveket.
12/26 anonim válasza:
Elif, Holda, Medox? Ezeket találtad több ezer név közül? Testvérem te meg engedd el ezt a kalkulátoros témát.
13/26 anonim válasza:
12.! :) Ha tehetném, töröltetném, tényleg gáz, csak jót akartam. De ötödszörre csak sikerült.
Egyébként annyit a link-sztorihoz, hogy előbb volt meg a kisunokám neve, mint ami a vezetéknévhez ez a link másodiknak kidobott keresztévként. Jó régi maga az oldal, de a linket tegnap találtam itt egy 2011-es kérdés alatt kommentként. Emlékezetből írtam, süllyedek is rendesen.
14/26 anonim válasza:
Elif, a Rácz Holda gyorsan kimondva nagyon furcsa,mintha rá a holdra lenne, vagy valami hasonló. Fiúból mindkettő jó, ismerek Medoxot az egyik legjobb fényképész fia,és tündéri szóval az felé húzok.
15/26 anonim válasza:
2es nekem ennél cifrábbakat dobott ki az a program elsők között :D
16/26 anonim válasza:
Remélem fiad lesz és a Milánt adjátok neki. Borzalmas a többi.
17/26 anonim válasza:
Nekem Rácz Renáta osztálytársam volt, szerintem szép.
18/26 anonim válasza:
Milán szép név, a lányból nem tudtam választani, mert nekem nem tetszenek.
19/26 anonim válasza:
Off: kipróbáltam ezt a linket a saját nevemmel. Olyan neveket dobott fel fiúban és lányban is, hogy borzalmasan hangzik együtt. A meglévő nevem valahol a 6. helyen, futottak még kategóriás, pedig azzal teljesen jó.
20/26 anonim válasza:
Vannak a linkben cifra nevek, az biztos. Viszont azért javasoltam a kérdezőnek, mert ha beírja a vezetéknevet, akkor kidob egy csomó keresztnevet, és összevetheti a Rácz-cal. Elif és Holda helyett javasoltam, hogy inkább próbálgassa a többi feldobott névvel, hátha...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!