Mit szóltok a Bíborka névhez? Nektek tetszik?
Figyelt kérdés
A vezetéknév Ősze. :)2019. febr. 13. 12:31
1/23 anonim válasza:
Szerintem az egyik legrosszabb nèv ami létezik
3/23 anonim válasza:
Szerintem így együtt:
Ősze Bíborka, mint valami romantikus regény főszereplője.
Ha neked tettszik, akkor mi mit szóljunk? Változtat rajta, ha leszóljuk????
Adj olyan nevet, ami NEKTEK tettszik, nem a gyakori közönségének.
4/23 anonim válasza:
Olyan nevet adj neki, ami miatt nem lóg majd ki a sorból, neki is "elmegy" majd, aztán ő hívathatja majd magát Bíborkának, ha szeretné.
5/23 anonim válasza:
Nagyon gyakori lett mifelénk, nekem ezért nem jön be. Meg a becézésétől, a Bibi-től kifejezetten rosszul vagyok. Nekem sokkal jobban tetszik a Borbála, annak a Bori, Borka becézése eszméletlen aranyos. De ettől még ha ha Ti ezt szeretnétek, adjátok bátran, vállalható név. Ezerszer legyen inkább Bíborka, mint mondjuk Britani vagy Dzsindzser...
6/23 anonim válasza:
Nekem olyan, mint a Piroska.
Egy szín+kicsinyítő képző
Vöröske
Zöldike
Kékike
7/23 anonim válasza:
Nekem erről a kombinációról egy összesöpört halom falevél jut eszembe.
Egyébként furcsa. Olyan mint valami rovarnév. A bíboratka pl.
Nem lehetne akkor már Boróka? Az is különleges, növénynév de nem ennyire abszurd.
8/23 anonim válasza:
Szerintem szép név, de felnőtt nőnek már nem tudnám elképzelni
9/23 anonim válasza:
A Magashegyi énekesnője, Bocskor Bíborka jut róla eszembe. Maga a név nekem nem tetszik de ha nektek ez tetszik akkor adjátok ezt, a vezetéknévvel jól hangzik.
10/23 anonim válasza:
Nekem sem jön be. Ha nektek tetszik, adjátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!