A min. Elnök által beígért milliók és az életre szóló adómentesség, kinek hozta meg a kedvét ahhoz, hogy 4 gyereket szüljön?
"miért kéne ennek az országnak adnom bármit? Én se az államnak születtem. És mi jó abban, hogy négy gyerekkel tönkrevágom magam, elvágom a karrier lehetőségét, és egy stresszes gyűlölködő országba szülök? Normális oktatás nincs, nincs jövőkép. De milyen jövőkép, mikor elvárják a gyereket, de semmiben nem támogatják ténylegesen a fiatalokat? Hogy legyen nekem jövőképem, nem hogy a gyerekemnek?"
Miért kéne ebben az országban jövőképednek lennie, ha úgyse köt ide semmi? Menj, és csinálj magadnak karriert máshol!
Az a réteg, amiről ti beszéltek, jóformán nem is létezik.
Megint itt tartunk, “Ha nem tetszik, lehet elmenni” nem unjátok még? Majd megyek, ha akarok, és tudok, nehogymár ti fröcsögjetek nekem:D
Nekem lenne kedvem, a pénz is jól jönne. Egy gond van. 52 éves vagyok és túl a klimaxon...
Szóval cseszhetem, mert túlkoros vagyok. Az nem számít semmit, hogy már (nagyjából) felneveltem 3 gyereket: 1 már dolgozik (Magyarországon ráadásul!) és adót fizet, a második nemsokára továbbtanul, a kicsi meg középsikolás. Szóval megszívtam. Igaza volt a páromnak, mikor a harmadinál azon drukkolt, hogy ikrek legyenek.
Közben az is kiderült -a szakértők szerint-, hogy az is jól jár, aki felveszi az x milliót, de mégsem szül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!