Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti mit éreznétek ha a párotok...

Ti mit éreznétek ha a párotok ezt mondaná a terhességgel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Szeretne gyereket, viszont azt mondja hogy számára annyira visszataszító a terhes has. És ezek után annyira félek, hogy nem fogok neki tetszeni, nem fog úgy közeledni hozzám.
2019. febr. 7. 21:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
74%
Nekem volt egy párom jó pár évvel ezelőtt. Közölte h undorítóak a terhes nők. Na ennél a mondanál tudtam h nem leszünk sokáig együtt.
2019. febr. 8. 13:35
 12/12 anonim ***** válasza:
84%

Nőként írom, hogy számomra sem szép a terhes has, ahogy visszataszító (számomra) a szülés és a tejtől csöpögő mell is. De ez van, így lettünk megalkotva. Nem lehet ezek ellen semmit sem csinálni.

Megértem, hogy így érez, de azért egy férfiban legyen már annyi empátia, hogy ezt nem közli ilyen formában, pláne nem a várandós feleségével. Gondolom ő lenne a legjobban megsértődve, ha a felesége azt mondaná, hogy visszataszító a lógó herezacskó... :D

2019. febr. 8. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!