Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Normális, hogy a párom így...

Normális, hogy a párom így reagált rá, hog megint kisfiút várok?

Figyelt kérdés

Pénteken derült ki, hogy a második babánk is kisfiú lesz. A párom már az elsőnél is mondogatta, hogy kislányt szeretne, le is volt picit törve, mikor megtudta, hogy fia lesz, de mondtuk, hogy na majd a kistesó kiscsaj lesz.

Mikor már mentem a kórházba, akkor is mondogatta, hogy ő most nem szeretne fiút, mikor megtudta nem szólt semmit, de a kocsiban kifakadt, hogy neki sose lesz lánya, ő nem szeretne több fiút. A kisfiunkkal nagyon szépen megvannak, imádják egymást, ezért se értem miért reagált így. Engem nagyon bánt, még mindig ezen duzzog én meg miatta sírtam hogy így viselkedik. Nem az a lényeg, hogy egészséges legyen?

2019. febr. 4. 22:48
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
83%
Hát én most várom a 3. Fiamat, és igen, én is kicsit csalódott voltam, nagyon szerettem volna 1 kislányt. Férjemnek mindegy volt, neki van 1 lánya is az előző házasságából. Nekem könnyebb, ha arra gondolok, hogy a babák választanak minket szülőknek, és nem mi őket. Persze, már várom, hogy megszülessen, de nem vagyok olyan lázban mint anno a 2 fiammal. (Nekik nagyon nagyon örültem) Várom, hogy megszülessen, mert tudom, ahogy meglátom, minden kételyem elszáll azonnal, és elkezdődik harmadjára is az örök szerelem.
2019. febr. 5. 09:19
 22/25 anonim ***** válasza:
19%
Most hisztizik a ferjed, hogy fiatok lesz megint. Te meg nem birsz megulni a fenekeden es mar egybol fiunevekel b..sztatod. A te viselkedesed sem normalis! Hagyd beken egy par napig, hogy nyugodjon le, most csalodott. Ne varj mar ugyan olyan feltetel nelkuli szeretetett es kotodest a ferjedtol amit te erzel a meg meg nem szuletett gyermeketek irant. Elje meg az erzeseit, hiszen joga van hozza, ugyis szeretni fogja a picit ugyanugy mint egy lanyt szeretne.
2019. febr. 5. 09:58
 23/25 anonim ***** válasza:
91%

Mondd meg neki, hogy jó, elvetetni már nem lehet, akkor adjuk örökbe és csináljunk másikat, hátha az lány lesz... (irónia)! Hátha észbe kap, hogy ez nem kívánság műsor.

Az első gyereknél csakis lányt szerettem volna, tesóméknál 3 fiú van. A páromnak mindegy volt, de mikor kérdezte a szonográfus, ő is lányt mondott. Válasz: Apuka, akkor próbálkozzon újra, mert ez bizony kisfiú.

Kijöttünk, hazáig bőgtem. Otthon megráztam magam, hogy de hülye vagyok, nem hogy örülnék, hogy minden rendben vele, onnantól már mást el sem tudtam volna képzelni. Mikor meg megszületett, szerelem első látásra.

Másodszor megint megkérdezték, akkor már csakis fiút szerettem volna (férjem titkon lányt). Megkérdezték, mit szeretnénk: Én: fiúúúúút Férj: Mind1. Lány lett. Imádom. 7 ördög bújt bele, 100szor elevenebb, "rosszcsontabb", mint a bátyja.

2019. febr. 5. 09:59
 24/25 anonim ***** válasza:
87%

Gratulálok a 3. fiadhoz (mert a párod az első szerintem, ha ilyen gyerekesen viselkedik). Ez nem kívánságműsor, egy felnőtt ember ezt nem foghatja fel így, pláne nem viselkedhet így az édesanyával szemben (és itt inkább ezen van a hangsúly).

Én a harmadikat várom, egy fiú és egy lány után, több oka is van annak, amiért picit jobb lenne a család egésze szempontjából még egy kislány, de elég határozott megérzésem, hogy ismét kisfiam lesz, és azóta tudatosan keresem ennek az előnyeit (kevesebbet találok, mint a kislány mellett, de találok!).

Természetesen azt mindenki tudja, hogy csak az egészség fontos igazán, de arról meg hajlamosak elfeledkezni az emberek, hogy tényleg van olyan, hogy egy anya vagy egy apa inkább az egyik nemű gyermekkel találja meg jobban a hangot, és természetes, hogy inkább olyan nemű gyermekre vágyik. Ez van, az érzelmeken nem lehet változtatni. De a hozzáálláson és a viselkedésen kötelességünk.

2019. febr. 5. 14:16
 25/25 anonim ***** válasza:
73%
Nálunk fordítva volt. Lány után szeretett volna egy fiút. Genetikai uh-ra kellett mennünk rossz afp miatt, végig dünnyögött az úton, hogy tuti, hogy fiú lesz. Ott kiderült, hogy ő is lány. Madarat lehetett volna fogatni vele, mert szerinte ő mindig csak lányokat akart. Úgyhogy ő gyorsan belenyugodott.
2019. febr. 5. 16:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!