Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Normális, hogy a párom így...

Normális, hogy a párom így reagált rá, hog megint kisfiút várok?

Figyelt kérdés

Pénteken derült ki, hogy a második babánk is kisfiú lesz. A párom már az elsőnél is mondogatta, hogy kislányt szeretne, le is volt picit törve, mikor megtudta, hogy fia lesz, de mondtuk, hogy na majd a kistesó kiscsaj lesz.

Mikor már mentem a kórházba, akkor is mondogatta, hogy ő most nem szeretne fiút, mikor megtudta nem szólt semmit, de a kocsiban kifakadt, hogy neki sose lesz lánya, ő nem szeretne több fiút. A kisfiunkkal nagyon szépen megvannak, imádják egymást, ezért se értem miért reagált így. Engem nagyon bánt, még mindig ezen duzzog én meg miatta sírtam hogy így viselkedik. Nem az a lényeg, hogy egészséges legyen?

2019. febr. 4. 22:48
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
94%
Nem normális a reakciója, baromi gyerekesen viselkedik a férjed.
2019. febr. 4. 23:41
 12/25 anonim ***** válasza:
85%

A férfin múlik, ugyhogy csak magát okolhatja mond meg neki!

Állj a sarkadra!

Remélhetőleg menet közbe változik a hozzáállása, mert ebből csúnya félre értések lehetnek még a jövőben.:( Ismerősnél 20 év alatt végig hánytorgatta a férj ugyanezt a témát, amikor kirepült a gyerek el is váltak és a gyerekét azóta se keresi. Szomorú...

2019. febr. 5. 00:04
 13/25 anonim ***** válasza:
84%

Miért akar ennyire kislányt? Mit hisz, mitől másabb? Az első 3 évben csak pelenkázásnál van különbség. Annyira, hogy ő se érti még, hogy ő mitől fiú vagy lány, és nem mindig tudja a néniket és bácsikat megkülönböztetni. Úgyhogy fiús vagy lányos viselkedésről beszélni értelme sincs.

A különleges apa-lánya kapcsolat egy mítosz, pont ugyanolyan szerelem tud lenni az apa-fia közt is. Pont azért, mert az első években lesz megalapozva, amikor a kicsi azt se tudja, hogy ő mi.

Lányokra könnyebb ruhát venni. Ennyi az összes különbség. Pedig a legnagyobb gyerekem már kamasz (fiú), nagycsaládosok vagyunk, van lány is, és még mindig nem értem, hogy mi az orbitális eltérés, amiért egyes szülőkben ekkora csalódást kelt pusztán a baba neme.

2019. febr. 5. 06:43
 14/25 anonim ***** válasza:
61%

Hát elég gyerekes tőle, főleg, hogy rajta múlik ha nem is akaratlagosan, de akkor is.

Nem mellesleg öcsémék is elkenődtek, mert fiúnak mondták a babájukat, de tartott kb fél napig, és utána nem volt gond. Imádják.

Nekünk is fiú lett a második, párom pedig nagyon örült neki.

Szóval de, a lényeg, hogy egészséges legyen, onnantol nem számít a neme. Nem tudom mi ez a nagy imádat a lány babák felé.

2019. febr. 5. 06:43
 15/25 anonim ***** válasza:
80%
Valoban, ah a lenyeg, hogy egeszseges legyem, de hazudik, aki azt mondja, sosem vagyott adott nemu gyerekre. Igen, csalódás, ha a második, vagy a többedik gyerek se a vágyott nemű. Más kérdés, hogy az emberek nagy többsége idővel túllép ezen
2019. febr. 5. 06:56
 16/25 anonim ***** válasza:
84%

Átmeneteileg?

Teljesen.

Vannak olyan kismamák akik jobban letörnek.

Akkor van baj, ha pár nap alatt sem békél meg.

A csalódás beszél belőle.

Emiatt kár sírni

2019. febr. 5. 07:04
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egy ismerősöméknél volt így hogy 2 fiú után a 3. is fiú lett és ott is apuka volt nagyon csalódott, anyuka meg apuka miatt volt csalódott.

Eleinte nem is nagyon tudott mit kezdeni a kisfiúval, de aztán úgy 3 éves korára már nagyon megszerette.

Hálistennek.

Egyébként meg előzetesen tényleg vannak az embernek elképzelései (férfinak nőnek egyaránt) de ezek inkább ilyen ábránd képek, a valóság merőben ellenkező :D

Mi is vágytunk kislányra, fiú lett, a második lett lány, a harmadik ismét fiú.

Hát a nagyfiunk ezerszer nyugisabb, kedvesebb típus,szereti kifejezni az érzelmeit szóban, ölelésben pusziban egyaránt kicsi kora óta. ( most 11 éves).

A lányunk meg egy harcos amazon, határozott, pörgős, rengeteget beszél, ezerszer önállóbb volt kicsinek is mint a fiunk, egyáltalán nem az a tipikus kislány, aki csendben elszínezget , rajzolgat , rózsaszín kisruhában , hosszú hajjal. ( rövid a haja mert utálja a fésülést)

2019. febr. 5. 08:35
 18/25 anonim ***** válasza:
22%
Én anyaként borultam ki mind a 2 gyerek nemén amikor megtudtuk, szeretem őket, de még most is úgy vagyok vele, hogy nem így kellett volna lennie (3 és 5,5 évesek)
2019. febr. 5. 08:47
 19/25 anonim ***** válasza:
85%
Pont ugy viselkedik, mint egy hisztis kislany ugyhogy nyugodtan megmondhatod neki hogy ugy erzed neked mar van egy lanyod is. Ha az en ferjem igy viselkedne biztos nem allnek szoba vele addig amig oda nem jon bocsanatot kerni es egyutt orulni velem meg neveket kitalalni. Meghogy meg van sertodve...
2019. febr. 5. 09:00
 20/25 anonim ***** válasza:
86%

Számomra teljesen megdöbbentő ez a viselkedés egy felnőtt embertől (férfi vagyok).

Egy gyermek nem kívánságműsor, lehet persze ezt vagy azt várni, erre-arra számítani, de baromira gáz dolog durcásat játszani, vagy kevésbé örülni neki. Ezt senki sem döntheti el, maximum ha ennyire fontos a nem, akkor fogadjon örökbe.

Nem tudom, én szégyellném magam. Szerintem ha ilyet leműveltem volna a feleségem előtt, megmondta volna hogy takarodjak haza anyámnak hisztizni, ne neki.

2019. febr. 5. 09:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!