Amióta megszületett a fiam, elhidegültem a férjemtől. Aki volt így, végül hogyan oldódott meg?
Én azt gondoltam pontosan látom és érzem, hogy az életben hol tartok, mi a helyes, merre tovább... Nagyon szerettük egymást 4 éven keresztül, hatalmas kalandokat éltünk át együtt, az értékrendünk nagyon hasonló. Amióta megszületett a fiunk én úgy érzem elszakadtunk egymástól... És nem értem, mert nem ő tőlem, hanem fordítva. Én vagyok az, akinek már nem esik jól a közelsége, akit idegesítenek a megnyilvánulásai, aki nem akar hozzá szólni, beszélgetni, programot csinálni. Fogalmam sincs miért történik ez és nagyon szomorú vagyok, mert elvesztek egy csodálatos embert. Ő azt vágja a fejemhez, hogy nem teszek meg mindent, szerinte az is jó lenne ha időzítőt allitanek a telefonomra, hogy óránként megoleljem... szerintem meg ez nem így működik.
A kisfiút mind a ketten nagyon de nagyon szeretjük.
- A szulesed milyen volt? Nem volt traumatikus? Nem tortent ott valami, ami miatt tudat alatt neheztelsz ra?
- A bezartsag is lehet, hogy o elmehet mashova, te pedig a negy fal kozott kell, hogy legyel. Ebben az esetben keresnek fizetett segitseget, hogy legalabb heti 1-2x ki tudj mozdulni. Tomegkozlekedes nem opcio?
- Es lehet szules utani depresszio is, amire a hormonok is ratehetnek egy lapattal.
Erdemes lenne szakember segitseget kerni. Egy csaladallitas is ravilagithat gyorsan, hogy mi lehet emogott.
Menj orvoshoz szedd az előírt gyógyszereket. Ez egy átmeneti állapot, hogy a családod megmaradjon.
Keress segítséget aki egy két órára vigyáz a babára, férjed haza ér,te beszállsz a kocsiba két óra múlva haza érsz. Sétálsz,vásárolhatsz, otthon meg megöleled a párod.
Eü szakember vagyok. Hallgass rám, ezt gyógyszerrel kell kezelni. Nekem ez mind a szülés utáni depresszió tünetének tűnik.
Ha nem kezelteted magad rendesen, akkor mitől várod a gyógyulást?
Nem kell életed végéig gyógyszert szedned. A baba mellett pedig így is helyt tudsz majd állni.
Kérlek gondold át újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!