Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák ki hogy csinálja a...

Anyukák ki hogy csinálja a bevásárlásokat?

Figyelt kérdés
Lehet fura kérdés... leirnátok pár napotok mit eszik és iszik a gyermeketek 2éves a kisfiam,rengeteg üdítő fogy és hús zöldség gyümölcs de hála jó istennek nem válogat főzeléket is eszik a krumplit nem szereti semilyen formában!arra is kiváncsi lennék mennyi húst szoktatok készíteni főzelékeket illetve krumplis ételeket...:)
2019. jan. 28. 17:11
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
most a bevásárlás érdekel, vagy az, hogy mit eszik a gyerek? Mert nekem pl a kettő nagyon más, saját kertünk van...
2019. jan. 28. 17:16
 2/4 A kérdező kommentje:
Mind a kettő variáció érdekelne :)
2019. jan. 28. 17:27
 3/4 anonim ***** válasza:

nem tudom mire erted a bevasarlast....

gyerekkel hogyan,vagy ugy altalaban hogyan?

mi gyerek nelkul megyunk havi 1x nagybevasarlasra.ilyenkor valamelyik mama vigyaz a gyerekre.

sokszor fozok husos kajakat,szerencsere nem valagotos a gyerek.

megeszik a frankfurti levestol,a pulutykan at a toltott paprikaig mindent.

husokat kifejezetten szereti.ha valamilyen sult,rantott hus van amelle mi is eszunk zoldseget,igy a gyerek is azt szokta meg.fozeleket 1-2 hetente fozok,ahoz is vagy fasirt vagy pori szokott lenni.

gyumibol a banan,pomelo,narancs,alma,eper,kiwi,korte a nyero.ezeket nagyon szereti.sokszor csinalok gyumolcs salit,joghurtal kis kekszel tokeletes uzsi meg nekunk is.

2019. jan. 28. 19:10
 4/4 A kérdező kommentje:

Igen erre voltam kiváncsi köszi :) (nálunk paprikás krumpli pulutyka kilőve pl azt egyáltalán nem eszi meg :( ahogy apuka se én viszont igen)

Akkor mindenkinél a húsi a főszerep és annak a mennyisége kb.? Csak első gyerekes vagyok nem tudom jól csinálom e

2019. jan. 29. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!