Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Manapság normális ez? 20 éves...

Manapság normális ez? 20 éves férjezett, jól szituált csajszi vagyok. Nagyon szeretnék egy babát. Érettnek érzem magam a feladatra, és úgy érzem ez lenne a legnagyobb áldás az életemben.

Figyelt kérdés

Úgy gondolom, manapság ez már egyáltalán nem divat de igaziból nem is érdekel, mert én teljesen ki lennék békülve azzal,ha bővülne a családom.

a kérdéseim:

1. korai ez manapság?

2. van valaki hasonló cipőben vagy valaki aki ennyi idősen esett teherbe? elmesélnétek a saját történeteiteket?

2010. jún. 30. 12:31
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

örülök nektek,hogy vannak akik ilyen fiatalon vállalnak babát!

kedves uccsó! nagyon sajnálom,hogy ilyenek az emberek, olvasva a soraidat, valószínűleg én is ez a "divatos kismama" leszek. egyáltalán nem értek azzal együtt, hogy valaki azért hagyja el magát, mert "ő terhes". annyira sok slampos, zsíroshajú kismama mászkál az utcána.. rossz rájuk nézni :S

persze szerencsére még mindig vannak ellen példák!

2010. okt. 8. 20:18
 22/22 anonim ***** válasza:

Szerintem nem korai.Én 20 éves vagyok,saját házam,autóm van,hitelmentesen.Saját erőből.(nem nagyzolásból írom,csak hogy lásd,ilyen is van.)Van munkám is,bár azt gyűlölöm.De nekem is megvan mindenem,nagyon jó párkapcsolatom is.Bár a Párom nem dolgozik jelenleg,de ez nem számít,anélkül is boldogok vagyunk.

Mi azért döntöttünk a baba mellett,mert a munkahelyemen akartam sofőr lenni,megígérték,2 éve,az óta semmi.És buszra nem vizsgázhatok még,csak 21 évesen.De az még egy év.Addig meg "belefér" egy terhesség.Még egy évet nem tudok ezen a helyen dolgozni,ahol most.Felmondani nem lenne jó,bár akartam,de babát tervezünk,így inkább maradok egy darabig még.De ha átvettek volna sofőrnek,szerintem később lenne baba.

20/L

2010. okt. 9. 19:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!