Manapság normális ez? 20 éves férjezett, jól szituált csajszi vagyok. Nagyon szeretnék egy babát. Érettnek érzem magam a feladatra, és úgy érzem ez lenne a legnagyobb áldás az életemben.
Úgy gondolom, manapság ez már egyáltalán nem divat de igaziból nem is érdekel, mert én teljesen ki lennék békülve azzal,ha bővülne a családom.
a kérdéseim:
1. korai ez manapság?
2. van valaki hasonló cipőben vagy valaki aki ennyi idősen esett teherbe? elmesélnétek a saját történeteiteket?
örülök nektek,hogy vannak akik ilyen fiatalon vállalnak babát!
kedves uccsó! nagyon sajnálom,hogy ilyenek az emberek, olvasva a soraidat, valószínűleg én is ez a "divatos kismama" leszek. egyáltalán nem értek azzal együtt, hogy valaki azért hagyja el magát, mert "ő terhes". annyira sok slampos, zsíroshajú kismama mászkál az utcána.. rossz rájuk nézni :S
persze szerencsére még mindig vannak ellen példák!
Szerintem nem korai.Én 20 éves vagyok,saját házam,autóm van,hitelmentesen.Saját erőből.(nem nagyzolásból írom,csak hogy lásd,ilyen is van.)Van munkám is,bár azt gyűlölöm.De nekem is megvan mindenem,nagyon jó párkapcsolatom is.Bár a Párom nem dolgozik jelenleg,de ez nem számít,anélkül is boldogok vagyunk.
Mi azért döntöttünk a baba mellett,mert a munkahelyemen akartam sofőr lenni,megígérték,2 éve,az óta semmi.És buszra nem vizsgázhatok még,csak 21 évesen.De az még egy év.Addig meg "belefér" egy terhesség.Még egy évet nem tudok ezen a helyen dolgozni,ahol most.Felmondani nem lenne jó,bár akartam,de babát tervezünk,így inkább maradok egy darabig még.De ha átvettek volna sofőrnek,szerintem később lenne baba.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!