Elolvassátok? Minden kismamának boldog babavárást, és könnyű szülést kívánok!
"- Már kint vagyok …
- De várjatok, ez fáj – görbítettem lefelé ajkaimat – mi ez a fény, ez a fájó fény, melynek sugarai a szemembe csapódnak. Mára megszerettem, sőt lassan már a szemeimmel is követem játékukat….
- És ez a hideg! Szinte éget, húzom össze magam, ez a hideg, mely felváltotta az addigra már megszokott kellemesen meleg, körülölelő, átfonó, mindent be- és kitöltő magzatvizet. Ebben a pár hónapos , rövid létezésemben, amelyet az anya pocakjában töltöttem el, megszoktam, hozzá szoktam, hogy mindig Vele vagyok. Együtt kelünk, fekszünk, eszünk … És most itt vagyok, tőle – számomra – elérhetetlen távolságban. Nem hallom, ahogy a szíve rendszeresen dobol, nem hallom, ahogy levegőt vesz. Elvették az anyámat, illetve engem vettek el Tőle.
- De most mégis valami hozzám ér, megérint. Csontos, erős kéz. De nem fáj, sőt úgy érzem mintha már éreztem volna, ahogy hozzám ért, ahogy megérintett …
- Megragad, felemel és elvisz. Hé, hé hová visz – görbítem a számat, nyelvem tologatásának közepette de ekkor lefektetnek, illetve valakire, vagy valamire – ekkor még nem tudhattam – rá hasaltatnak.
- Jé! Fejezem ki újfent csodálkozásomat, de ismerős ez a ritmikus dübögés, ez a mélyről feltörő ősi ritmus. És ez az illat, mintha már ezerszer és ezerszer magamba szívtam volna. Jé és ott van valami, ami határozottan irányomba mered, nekem szegődik. Egy tekintet. Már-már a „szerelem” pillantása, mely földöntúli boldogsággal tölt el …
Rám mosolyog … Én félszegen visszapillantok … Először találkoznak pillantásaink.
- Hozzám szól … De hiszen ez az a hang, amelyet odabenn mindig hallottam, amelyet mindig szerettem.
- Szia anya, -grimaszolok, mozgatom arcom megannyi izomzatát-, de jó, hogy most már látlak is és a hangodat is hallom …
- De Ő megértett, mert gyengéden átölelt …"
Megint egy rinyagéppel több... :P
Nem túl különleges idézet olvastam ennél már 10000 1000X szebbet a születésről.
Miért olvasod el, ha Téged az ilyen nem érdekel? :D
Nekem tetszik. :)
Első, te milyen bunkó vagy. Minek olvastad el és minek írtál, ha ez neked "rinya"?
Én megkönnyeztem :)
ez nem kérdés, hanem kérés az olvasók felé...
Ez az oldal nem ezért van. Írj blogot vagy amit akarsz, de ne ide tedd a mesédet, mert nem ide való!!
Nagyon szép, tetszett!
De bizonyos válaszolók minősíthetetlenek!Nem is értem miért lépnek fel ezekre az oldalakra!
Első vagyok, boccs kicsit talán műveltebb vagyok nálatok, és számomra ez egy silány, szókincsszegény kis idézet. Magasabb minőségnél kezdődik nálam az a művészet, ami meghat.
Persze mit is várhat az ember egy olyan oldaltól, ahol az emberek twilight-on meg danielle stealen nevelkednek.
Linkelnék példát, de nem hiszem, hogy felfognátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!