Az lehetséges, hogy császármetszés után 4 héttel megjött a menstruációm?
Figyelt kérdés
Gyermekágyi vérzésem elég hamar elmúlt, első héten már csak pecsételtem, a színe egyre halványodott, majd elmúlt. Egy hét szünetet követően pedig most élénk piros vérzésem van. Szoptatok egyébként. Lehet ellenőrizni valahogy,.hogy ez ténylegesen menstruáció vagy csak gyermekágyi vérzés?2019. jan. 20. 20:15
1/5 anonim válasza:
Lehetséges, az én dokim is kérdezte a 6 hetes kontrollon, hogy megjött-e a menstruáció. Amúgy szerintem nem lehet a kettőt elválasztani, 10 hétig lehet gyermekágyi vérzés is, ami elmúlhat, aztán visszatérhet.
2/5 anonim válasza:
Lehet akár gyermekágyi vérzés is vagy mensi is. Ezt a 6 hetes kontrollon doki megmondja, látja hogy beindultak e a petefészkek.
Nekem pl 5 hétig volt vérzés de 1 hét után csak pecsételés hetekig. Amikor a dokihoz mentem már egy hete semmi nem volt. Ő mondta lát még folyadékot tuti lesz vérzés de ne aggódnak az nem mensi mert nem úgy nézek ki belülről. Aztán 1 hét múlva a 7. Héten erős vérzésem volt egy hétig, mint egy mensi. De azóta se jött meg így szerintem a dokinak volt igaza.
3/5 anonim válasza:
Lehet. Nekem 5 hétre rá jött meg, szoptatás mellett úgy, hogy még a gyermekágyi vérzésem sem múlt el. Meg is ijedtem, azt hittem baj van... Azóta is rendszeres a menses-em, és még mindig szoptatok.
4/5 anonim válasza:
Nekem újra indult a gyermekágyi a 4. héten és a 7. hétig tartott. Ráadásul az első nap nagyon durva volt, hívogattam is a dokit, hogy elvérzek-e, mert fél napig óránként kellett betétet cserélnem. Aztán csak kevesebb lett.
5/5 anonim válasza:
nekem is hamar megjött, a 6 hetesre úgy mentem, hogy megvolt, monda a doki hogy nem gond, császárnál gyakori, hogy hamarabb kitisztulsz, mert ott azért rendesen "kipucolnak", nincs annyi minden, ami ürüljön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!