Kínai boltokban találkoztatok már baba-ápolási cuccokkal?
Figyelt kérdés
Gondolok itt olyasmire hogy pelenka, babaolaj, popsikrém, fürdetők. Érdemes lenne elmenni a kicsit messzebb lévő kínai boltba, egyáltalán vannak ilyesmik ott? Kinek milyen tapasztalata van, milyenek a cuccok minőségre, ár-érték arányban megéri?2019. jan. 17. 13:33
1/3 anonim válasza:
Én itt a "miénkben" nem láttam ilyesmit, csak ruhákat, pedig elég nagy bolt.
2/3 A kérdező kommentje:
Ahol most lakunk abba még nem voltam, de az előző lakhelyünknél volt egy de csak popsitörlőre emlékszem, bár akkor még nem nézegettem kifejezetten babás dolgokat így lehet csak elkerülte a figyelmem, ezért kérdezem.
2019. jan. 17. 13:42
3/3 anonim válasza:
Mármint milyen kínai?
Ha ruhás boltra gondolsz, amit az első írt, ott hiába is keresnél ilyesmit.
Nálunk van nagy vegyiáru-háztartási bolt, ami kínai, mi mindent ott veszünk, sokkal olcsóbban ki lehet jönni. Ha ilyen van a környéketeken, akkor nagyon is megéri, mert márkás cuccok is vannak ott (csak nyilván nagyrészt külföldről hozva), meg nyilván noname cuccok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!