Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Lehetséges Meg tapadás vagy...

Kurta judit kérdése:

Lehetséges Meg tapadás vagy pedig gombás fertőzés?

Figyelt kérdés
Kb 2 napja volt egy kis vérzésem néhány csepp előre azt hittem valami gomba az oka, mivel nemrég antibiotikumot szedtem es volt már ra példa hogy utána begombasodtam, igaz vérzés sosem volt. Aztán egy barátnőmnek Elmondtam és azt vágta rá hogy lehetséges terhesség. Gyorsan utána olvastam és valóban meg egyezik egy csomó minden. Ahogy írjak egy héttel azelőtt jelentkezik mielőtt megjonne a havi, es olyan érzés mintha most jönne meg. A párommal nem védekezünk, meg várnánk a babával de úgy vagyunk vele amikor megkell történjen akkor jöjjön. Véleményt szeretnék kérni, vagy esetleg tapasztalatotok szerint melyik az esélyesebb. Dokihoz ma délután megyek, hamarabb nem tudott fogadni.
2019. jan. 17. 09:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Enyhe vérzést barnázást, igenis okozhat gomba és fertőzések is, utolsó.
2019. jan. 17. 13:40
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem úgy írtam, hogy nem okozhat barna folyást valami fertőzés, hanem hogy a gombának nem csak ez az egyetlen tünete, hanem ha van, tudtommal, az addigra bőven viszket is, ha meg csak barna van, ám büdös, az inkább baktérium szokott lenni. ... Meg közben eszembe jutott, hogy sajnos méhszájseb vagy bármi bagatell sérülés jele is lehet.
2019. jan. 17. 13:55
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek aki írt. Voltam a dokinál terhessegre utaló jelt nem látott. Ám sajnos a jobb petefeszkemen van egy fibróma, valami holyagocska(igy nevezte) azt mondta hogy ha nem nő akkor ártalmatlan 3 hónap múlva kell menjek vissza ellenőrzésre. Eléggé aggódom
2019. jan. 18. 00:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!