Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mitől fájhat a kisfiam fütyije...

Mitől fájhat a kisfiam fütyije? Vagy fáj-e neki egyáltalán?

Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni, hogy fáj-e a fütyije vagy sem.16 hónapos, fürdésnél ha megmosom semmi gond nincs, nem látom jelét, hogy fájna.Viszont pelenkázásnál át szoktam törölgetni popsitörlővel a fütyije alatt is és akkor megfogja a kezem, és szemmel láthatóan zavarja ha hozzá érek.Ami még változás történt, hogy sokat felsír éjszaka ami eddig egyáltalán nem volt jellemző.Esetleg valaki tapasztalt ilyet?Lehet húgyuti fertőzés?Dokihoz fogunk menni mindenképp, csak kiváncsi vagyok az itteni véleményekre, tapasztalatokra.

2017. okt. 27. 11:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Nincs bepirosodva? Tetrán kenőcs .Ha egy két napnál tovább tart vidd el orvoshoz.
2017. okt. 27. 11:17
 2/5 anonim ***** válasza:

Húgyuti fertőzés esetén maga a pisilés fáj, nem a kukija. Plusz láz is szokta kísérni.

Menjetek orvoshoz és mutasd meg, egy vizelet vizsgálat kideríti.

2017. okt. 27. 11:31
 3/5 A kérdező kommentje:
Semmi elváltozást nem látok, nem piros, nincs bedagadva, orvos mindenképp látni fogja.
2017. okt. 27. 11:32
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nemcsak az zavarja, hogy hideg a popsitörlő?
2017. okt. 27. 14:06
 5/5 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló ezen már én is gondolkoztam 😅a kezem is elég hideg szokott lenni akármit csinálok vele, a popsitörlő is hideg, nedves lehet hogy csak ez a gond.Egyelőre beszéltem a védőnővel (egyébként az elmondottak alapján ő is csak erre gondol) azt mondta hétfőig figyelgessem a reakcióját amikor a pelus rajta van, pisil,meg amikor fürdetem stb. és ha még akkor is tapasztalok "ellenkezést" vigyem el a dokihoz.Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
2017. okt. 27. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!