Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy hagyhatjátok, hogy egy...

Hogy hagyhatjátok, hogy egy gyerek leessen az ágyról?

Figyelt kérdés
2010. jún. 29. 17:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Én pl. úgy "hagytam", hogy kb fél méterre ültem a 15 hónapos lányomtól a kanapén, amikor ő megfordult, kibillent az egyensúlyából, és hiába kaptam utána, már koppant is a parkettán. Valamelyest tudtam csillapítani az esést, de azért volt sírás-rívás. Ágyról mág nem esett le.
2010. jún. 29. 20:04
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

gyerekkoromba a szüleim fotel raktak háttal az ágyam mellé, hogy ne essek le. Egyszer aztán csak sikerült közzé esnem, úgy, hogy a fotel lábát megfejelve kiesett egy fogam:)

Hehe ezen jót röhögtem :DD

2010. jún. 29. 21:24
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Én mindhárom gyerekemet "hagytam" leesni...

Pl. azért, mert nincs 3 (sőt 6) kezem...

Én mosogatok, ő felmászik és már koppan a feje. Mit kellene tennem? Egész nap egy ketrecbe zárni???

2010. jún. 29. 22:46
 14/19 anonim ***** válasza:
Na miért nem irsz,pedig igazán kiváncsiak lennénk van e gyereked,és mennyi idős...:-)) mert nyugodj meg hogy veletek is meg fog történni,előbb vagy utóbb.Ha mégsem,minden elismerésem a tiéd,ezt komolyan mondom!Hidd el hogy senki nem hagyja direkt leesni az ágyról a babáját!
2010. jún. 30. 08:36
 15/19 A kérdező kommentje:
Csak egy kérdés volt! Nincs gyerekem, és nem is akarok!
2010. jún. 30. 09:01
 16/19 A kérdező kommentje:
Elég sokszor olvastam is, hogy leesett valakinek a gyereke és érdekelt, hogy általában miért.
2010. jún. 30. 09:01
 17/19 anonim ***** válasza:
Gondoltam hogy nincs még...előtte őn is furán néztem azokra akiknek leesett a babájuk,de azóta rájottem ez majdnem hogy elkerulhetetlen...volt hogy ugy esett le,hogy ott ültem mellette a földön karnyujtasniyra,és őt bámultak...fura dolgok ezek,nehéz kivédeni.Szerintem az egyetlen akinek sikerült az anyám.,el is mondta hogy "ejthettem le a gyereket"...
2010. jún. 30. 12:01
 18/19 anonim ***** válasza:

Pl úgy hagytam, hogy oda akart jönni hozzám, damdamdam, és elfogyott az ágy, hiába ugrottam, már koppant is.

Vagy éjjel, fáj a foga mellettem alszik, és képzeld, ma átmászott rajtam a másik oldalamra. Visszaludtunk, és egyszercsak koppant, álmában leficerget(utána úgy aludt, biztos kényelmes póz, hogy lábikók a földön, fejecske az ágyon:))

2010. jún. 30. 12:06
 19/19 anonim ***** válasza:
Én is gondoltam,hogy nincs gyereked.Még nekem nem volt én is itélkeztem rendesen.Mára már nem teszem.Legutobb ugy esett le az ágyról(15hónapos),hogy pelenkáztam a szélén.Hirtelen fordult egyet,és már esett is.Valamennyire megtudtam fogni.De volt olyan is,hogy főztem ő játszott a nappaliban a FÖLDÖN.Többször benéztem,békésen játszott.Egyszer egy durranás és sirás.Felmászott a kanapéra,majd le is esett.
2010. júl. 1. 00:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!