Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy hagyhatjátok, hogy egy...

Hogy hagyhatjátok, hogy egy gyerek leessen az ágyról?

Figyelt kérdés
2010. jún. 29. 17:16
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem a többség nem hagyja,csak későn veszi észre..:| anyámék is mindig azt mondták h feküdjek beljebb..beljebb feküdtem,de úgyis leestem:S olyan akrobatamutatványokat sikerült csinálnom:O
2010. jún. 29. 17:20
 2/19 anonim ***** válasza:
89%
hát volt,hogy a radiátoron aludtam kb. 5 percet..mire rájöttem h hol vagyok..
2010. jún. 29. 17:20
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván senki nem hagyja, de sajnos balesetek történnek néha. Nagyon oda kell figyelni, egy pillanat alatt megvan a baj. De a kérdésre mit vársz, hogy valaki leírja, hogy azért, mert... ? Szerintem akinél ez véletlenül előfordul, nem bocsátja meg magának soha.
2010. jún. 29. 17:22
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nincs itt olyan anyuka, aki hagyja.

És amíg az enyém pici volt, és ahova tettem, ott maradt, én is megrökönyödtem ezen, hgoy biztos figyelmetlen a szülő, stb.

Aztán az én kislányom is elkezdett felmászni az ágyra, stb. és akármennyire is ott voltam mellette, bizony ő is leesett párszor, de szerencsére nem ütötte meg magát, volt, hgoy nem is sírt, csak el kezdett nevetni (nem magas az ágy és szőnyeg is van).

Szóval nem mindig a szülő hibája, ha leesik a gyerek, vannak helyzetek, amikor nem lehet megakadályozni.

21 hós kislány anyukája

2010. jún. 29. 17:23
 5/19 anonim ***** válasza:
98%
Én sem igazán értem a kérdést. Gondolod, hogy valaki szándékosan hagyja leesni? Vagy direkt felteszi az ágyra és noszogatja, hogy essen le? Tényleg nem értem.
2010. jún. 29. 17:23
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Amíg nem volt gyerekem,rendkívül felelőtlen szülőnek tartottam azokat,akiknek a gyereke a strand/üzlet/rendezvény hangosbemondójánál várta a szüleit.Aztán lett egy olyan fiam,aki úgy tudott nyom nélkül lelépni,h a piacon kb 20 kofa leste őt meg az ikertesóit,én pedig közvetlenül mellette álltam.Szerinte jó buli volt,én 20 évet öregedtem mire előkerült.

Ez a kérdés pont ilyen.Senki nem hagyja,az ilyesmi pillanatok alatt,minden előjel nélkül történik meg.Egyébként egy gyerek akkor tud a legnagyobbat esni,ha 10 centire állsz tőle,és figyeled.:))

2010. jún. 29. 17:27
 7/19 anonim ***** válasza:
97%
Persze ott állok és még biztatom is, hogy essen le. Tuti nincs gyereked. Ha meg nincs más dolgot mint a nap 24 órájában nyitott szemmel lesni minden mozdulatát
2010. jún. 29. 17:32
 8/19 anonim válasza:
100%
gyerekkoromba a szüleim fotel raktak háttal az ágyam mellé, hogy ne essek le. Egyszer aztán csak sikerült közzé esnem, úgy, hogy a fotel lábát megfejelve kiesett egy fogam:)
2010. jún. 29. 17:36
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Ez most olyan mintha azt kérdeznéd,hogy direkt hagyjuk e,hogy figyelj már, direkt hagyod,hogy a savas flakon nyalogassa?:D

Érted ugye ezzel mit akartam hangsúlyozni?

Vannak helyzetek amik ellen akárhogy védekezünk, nem lehet kivédeni,bár erre példának a sósavas üveget nehogy példának vedd:)

Tény,hogy az ágyról leesést nehéz megakadályozni,mert lehet,hogy körbepárnázod te a babát, de olyan akrobaták ők,hogy a párnát átugorják és a földön landolnak egyből, neked meg nem lehet elég jó a reflexed, a gyereket meg burokban nevelni nem lehet (de kipróbálhatod,hogy zsákot raksz az ágy felé, vagy esetleg olyan gumiköteleket mint a ringekben...akkor tuti visszapattan XD

2010. jún. 29. 17:46
 10/19 anonim ***** válasza:
88%

Na mert te vagy a szuperanyuka...

A statisztika szerint minden gyerek legalább egyszer leesik az ágyról...

Lányom is majdnem kivétel lett, de mégsem. Még pici volt, de olyan hiretelen fordult, pedig középen volt, hogy egyszerűen nem értem oda, már csak a lábát tudtam megfogni, így "félig" esett csak le...

Szóval attól nem feltétlen rossz valaki, hogy leesett az ágyról a babája...

2010. jún. 29. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!