21/25 A kérdező kommentje:
Jól megleptetek, hogy szinte senkinek nem tetszik. Köszönöm a jókívánságokat!:) Egyébként közel sem biztos, hogy tényleg ez lesz a keresztneve, csak érdekelt a véleményetek. Meg hát még elég korai. Az előző írásaimban kifejtettem, hogy miért tettem fel a kérdést és miért voltam kíváncsi a véleményetekre.
2019. jan. 18. 11:52
22/25 anonim válasza:
Nekem tetszik, bár én nem adnám, mert vannak, amik még jobban tetszenek.
23/25 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, olyan snassz, túl egyszerű. Leírva sem tetszik. Viszont például a Simon az tök szép. Meg még a Sámuel se rossz, de a Simon az viszont tényleg gyönyörű
24/25 anonim válasza:
Nekem tetszik a Soma, de más nevekben gondolkodom.
25/25 anonim válasza:
Ismertem Somát... De amíg nem ismertem, addig azt hittem, női név (Persze Soma Mamagésa miatt. :D )
Nem tetszik egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!