S. O. S. szívózik velem a munkahelyem, szúrja a szemüket, hogy veszélyeztetett terhessèg miatt fizetniük kell utánam a táppénz egy részèt?
Most éppen levélben behívtak egy tavaly nyári autós károkozásos ügy miatt.Kérdésem,hogy kötelezhetnek e,hogy személyesen megjelenjek?Vagy elég bőven a levelezési forma is?
Nem habiszti veszélyeztetettségről van szó,előző héten kórházban is voltam.
Köszi,ha segítesz.
A kód minden esetben ott van a táppénzes papíron, amit leadsz.
(5-ös, nem változott 2015 óta. Akkor is kellett táppénzharmadot fizetni, most is. Rosszul tudta a munkáltatód. Amivel keverte, az az, hogy 9-es kódnál rögtön a táppénz indul, nincs előtte betegszabi.)
Maradj a tértivevényes levélnél. Az a hivatalos forma, és kapsz visszaigazolást, hoyg átvették. Akkor nem tagadhatják le.
Ha elsőbbségivel feladod, másnap odaér. Azért írtam, hoyg másold le, amit elküldesz. Hogy később is bizonyíthasd, hogy mikor mit írtál nekik.
(egy pénzügy/munkaügyes )
Köszi a válaszokat. :)
Kedves utolsó!Természetesen azóta nem is nagyon járok a kötelező dolgokon kívül sehova, posztolgatni a terhesség óta még nem is posztoltam szerintem.
Amúgy a munkahelyi stressz is veszélyezteti a magzatot tudtommal. És ők tökéletesek a munkavállalók stresszelésében,megalázásában..ezért sem szeretnék megjelenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!